Ricky van Wolfswinkel: "afbouwen doe ik wel bij VV Woudenberg"

WOUDENBERG – Vorige week woensdag tekende Ricky van Wolfswinkel een meerjarig contract in Enschede bij FC Twente. Hiermee wordt door de club de vacante spitspositie ingevuld.

Zijn contract bij FC Basel was niet ten einde en liep nog een seizoen, maar hij maakte transvrij de overstap naar FC Twente. Van Wolfswinkel was een paar jaar geleden nog in beeld bij Feyenoord om daar de spitspositie te versterken, maar toen bekend werd bij een medische check dat hij een aneurysma in het hoofd had ging dit niet door. Doordat hij hieraan geholpen werd stond Ricky hierdoor een halfjaar aan de kant.

Daarna heeft hij zijn positie bij FC Basel niet meer weten terug te winnen en moest hij genoegen nemen met invalbeurten. 

FC Twente was na het vertrek van Ajax-huurling Danilo op zoek naar een nieuwe spits en de club wist deze te vinden in de persoon van Ricky van Wolfswinkel. "Ik kijk ernaar uit om hier te gaan spelen en wil het Europese voetbal weer naar Enschede halen. FC Twente staat in het rijtje met clubs die mij altijd hebben aangesproken en hierover hoef ik niets uit te leggen.

Directeur Jan Streuer is zeer content met de komst van Van Wolfswinkel: "Het is prachtig dat we hem aan de selectie kunnen toevoegen. Zijn persoonlijkheid, karakter en ervaring kunnen we goed gebruiken".

FC Twente is niet de club waar Ricky zijn voetbalcarrière gaat afbouwen, "afbouwen doe ik wel bij VV Woudenberg", geeft Ricky aan.


Tijdelijk geen reisdocumenten 

WOUDENBERG Op 29, 30, 31 juli en 1 augustus 2021 is het tijdelijk niet mogelijk een reisdocument aan te vragen. Je kunt dan geen (spoed)aanvraag doen voor een identiteitskaart of een paspoort. 

Dit heeft te maken met het feit dat er vanaf 2 augustus 2021 een nieuw model van de Nederlandse identiteitskaart komt. Hiervoor is onderhoud aan de systemen nodig om het nieuwe model te kunnen invoeren. Een reisdocument afhalen kan wel, op afspraak. Als je op vakantie gaat, check dan tijdig de geldigheid van je reisdocument.