Bridgecursus voor beginners

Bridge Altijd al bridgen willen leren? Dan is er nu een uitgelezen mogelijkheid!  Op dinsdag 7 september 2021 start er een cursus voor beginners. Voor deze cursus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Inwoners van Woudenberg krijgen de gelegenheid om geheel gratis deze beginnerscursus bij Bridgeclub Scharuk te gaan volgen. De cursus staat onder leiding van een professionele bridgedocent en vindt plaats op dinsdagavond in Centrum voor Binnensport en Cultuur “De Camp” te Woudenberg. De cursus omvat 16 theorielessen en 6 praktijklessen, verdeeld over een periode van ca. 6 maanden. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt ongeveer 20, dus wees er snel bij!

Dit aanbod is mogelijk gemaakt door een subsidie vanuit het Lokaal Sportakkoord, een initiatief van de gemeente Woudenberg. Het Lokaal Sportakkoord heeft onderkend dat bridgen een adequaat middel is tegen eenzaamheid en zorgt voor het verminderen van de kans op dementie.

Nadat de cursus succesvol is afgerond word je graag uitgenodigd om lid te worden van onze gezellige bridgeclub om in clubverband speelervaring en nieuwe contacten op te doen.

Wanneer je interesse hebt of vragen, dan kun je contact opnemen met Bridgeclub Scharuk in de persoon van Dick Schouten, telefoonnummer: 06-21500001 of e-mail: dickschout@gmail.com
Als je je wilt aanmelden, dan kan dit via dit genoemde e-mailadres.