Hervormde Kerk / foto: Agnes Blok
Hervormde Kerk / foto: Agnes Blok

Zomerzangavond woensdag 28 juli

Algemeen

Woudenberg Deze zomer worden er twee zomerzangavonden georganiseerd in de Hervormde Dorpskerk op de Middenstraat 8 in Woudenberg. Op woensdagavond 28 juli is er de eerste Zomerzangavond van deze zomer.

Op woensdag 28 juli is de eerste zomerzangavond, de avond begint om 19.30 uur.  Medewerkenden zijn Hugo van der Meij (orgel/piano), Frank en Roos Emens (solisten), Pascal van der Velde (trompet) en ds. M. van Kooten uit Elspeet.

Programma

Het programma zal bestaan uit muzikale momenten met orgel, piano en trompet. Met nummers zoals ‘God en God alone’, ‘een Toekomst vol van hoop’ en een bewerking op Psalm 116, etc. Maar ook liederen zoals ‘Jeruzalem stad van goud’ en ‘Op die dag’ zullen gezongen worden door de solisten.

Aanmelden

We houden ons aan de dan geldende coronaregels. Op dit moment verwachten we dat we net zoals tijdens de jl. gehouden psalmzangavond, gedeeltelijk mee mogen zingen! We houden u verder op de hoogte. Voor nu werken we met een aanmeldsysteem: U/jij kunt zich aanmelden via het mailadres: eenklank@hervormdwoudenberg.nl. Een hartelijk welkom voor Woudenbergers en vakantiegasten die in deze periode in en rond Woudenberg verblijven.