Pannenkoeken van Bergzicht
Pannenkoeken van Bergzicht /Foto: Kindcentrum Koningin Juliana

Dubbel feest bij Kindcentrum Koningin Juliana

Algemeen

Woudenberg Afgelopen week was het dubbel feest bij Kindcentrum Koningin Juliana. Op dinsdag was er voor alle kleuters juffendag en vrijdag vierde de hele school het 40-jarig onderwijs-jubileum van juf Willy Oving

Dinsdag vierden alle kleuterjuffen hun verjaardagen en dat was groot feest voor de leerlingen van de kleutergroepen. Alle kinderen mochten verkleed naar school komen en ook de juffen zagen er prachtig uit. Er werd gedanst, geknutseld, gezongen en gegeten. 

Om het feest compleet te maken werden er tussen de middag maar liefst 110 pannenkoeken gebracht door pannenkoekenhuis Bergzicht. De kleindochter van de eigenaar zit in een van de kleutergroepen en haar opa kwam de pannenkoeken zelf op school brengen. De kinderen hebben ervan gesmuld. 

Bedankt Bergzicht! 

40-jarig jubileum juf Willy Oving

Naast de juffendag, vierde het kindcentrum ook nog het onderwijsjubileum van juf Willy. 
Op 1 februari 2021 was het jubileum van Juf Willy. Al 40 jaar werkt ze in het onderwijs en ze is ook al 40 jaar verbonden aan de Julianaschool.

Veel kinderen (die inmiddels ouders zijn) hebben van juf Willy leren lezen en rekenen en de leerkracht heeft altijd een warm hart voor de kinderen. Onderwijs is haar passie.

Door de lockdown heeft de school dit jubileum helaas nog niet met de kinderen kunnen vieren en werd het feestje in februari even geparkeerd. 

Natuurlijk is het nooit te laat om te vieren en wilde het team dit niet zomaar stil voorbij laten gaan. 
Op vrijdag 9 juli was het dan toch nog feest. Alle kinderen van de school konden genieten van verbazingwekkende goocheltrucs en ze kregen van juf Willy een heerlijke traktatie.

Juf Willy en de kinderen hebben genoten van deze feestelijke dag.

Heerlijke pannenkoeken van Bergzicht en feest voor juf Willy

40 jaar juf Willy