Hervormde Dorpskerk
Hervormde Dorpskerk

Weidezang: 'Houd het vuur brandend' op zaterdag 15 mei

Woudenberg - In samenspraak met de GZB organiseert de Muziekcommissie van de Hervormde Dorpskerk op zaterdag 15 mei aanstaande een speciale Weidezang, met het thema ‘Houd het vuur brandend’. Om 19.00 uur bij boer Bertus Verbeek aan de Laagerfseweg 76.

Omdat er, vanwege Corona, geen zendingsdag kan worden gehouden, is er die zaterdag een online bijeenkomst, waaraan een aantal gemeenten in het land meedoen.

Zo is de GZB in contact gekomen met de gemeente. Je kunt als gemeente allerlei activiteiten doen.

De Muziekcommissie doet alleen een bijzondere Weidezang, op deze avond voorafgaand aan het Pinksterfeest. De Weidezang krijgt een plaats in het landelijke online event van de GZB, waarbij de Weidezang voor een deel wordt uitgezonden in het land.

Wat gaan we die avond doen: onder leiding van Muziekgroep ZIVA bekende Pinksterliederen zingen. Uiteraard met de vuurkorf erbij. We zingen een aantal liederen, die ook tegelijkertijd in andere gemeenten worden gezongen. Er worden een paar internationale zendingsliederen gezongen. Daarmee komt een stukje

verbondenheid in en buiten het land openbaar. We luisteren naar een zendingsverhaal. Na afloop (20.00 uur) schakelen we over naar het online-event van de GZB, dat we ook vanuit de wei kunnen volgen.

Samen in de naam van Jezus heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan.

Vanwege de Corona-maatregelen, is het wel nodig dat u/jij zich van te voren aanmeldt. Dit kan vanaf NU via het mailadres: eenklank@hervormdwoudenberg.nl.