Afbeelding
Familie de Kruif

Reactie n.a.v. artikel Banken zonder bank

Wij hebben jaren terug al het initiatief genomen om een rustpunt (Rust Gerust) voor fietsers en wandelaars te realiseren. Er staan inmiddels twee banken waar veel gebruik van gemaakt wordt. Op mooie dagen zet ik er altijd koffie en thee neer met een spaarpotje, dit wordt erg gewaardeerd. Dit lezen we terug in het boekje wat op het dienblad ligt. Mensen uit het hele land zijn hier neergestreken. Ik vind het leuk om mensen blij te maken en blijf dit voorlopig doen! Het enige nadeel is dat mensen toch soms hun rommel achter laten, maar dat moeten we maar voor lief nemen. Familie de Kruif, Laagerfseweg Woudenberg


Wordt u ook vriend van Sinterklaas?

WOUDENBERG Ondanks dat het nog zomer moet worden en de decembermaand nog ver bij ons vandaan staat, is de Stichting Vrienden van Sinterklaas Woudenberg alweer aan het vooruitkijken.

Afgelopen Sinterklaasfeest bedacht de stichting een aantal aangepaste, maar toch feestelijke activiteiten om er voor de kinderen van Woudenberg, ondanks Corona, een leuke decembermaand van te maken. Dit jaar hoopt de stichting er echter weer een groots feest van te kunnen maken voor jong en oud. Om Sinterklaas op feestelijke wijze te kunnen vieren, hebben we uw hulp nodig! Wordt u daarom ook vriend van Sinterklaas? Dit kan door een mail te sturen naar: sintenpieten woudenberg@gmail.com.