Wie wordt Haan van het jaar 2021?

WOUDENBERG In 2020 is er wegens de Corona epidemie geen Haan van jaar uitgeroepen. Maar met voorzichtig optimisme en een verschoven Haantjesdag vragen we de inwoners van Woudenberg om kandidaten aan te melden voor de Haan van het jaar 2021.

In 2019 werden op Haantjesdag Ria en Peter van Loon tot Haan van het jaar uitgeroepen voor hun vrijwilligers werk voor o.a. SWO, het alzheimer café en diverse activiteiten voor ouderen in Woudenberg.

Kent u iemand of een organisatie die een opmerkelijke prestatie voor de Woudenbergse samenleving doet of heeft gedaan, Woudenberg op unieke wijze heeft gepromoot of zich op andere wijze positief voor Woudenberg heeft ingezet? Meld bij de organisatie hem of haar dan aan voor de titel Haan van het Jaar. Onder voorbehoud van het doorgaan van Haantjesdag 2021 wordt op 31 juli om 12.00 uur de nieuwe Haan bekend gemaakt.

Aanmeldingen kunt u alleen schriftelijk, voorzien van de naam van de kandidaat en vermelding van de opmerkelijke prestatie, sturen naar: Het genootschap Haan van het Jaar, p/a de heer B. Brouwer, Henschoterhof 26, 3931 HZ Woudenberg.

Aanmeldingen dienen uiterlijk 30 juni 2021 om 16.00 uur bij de heer Brouwer binnen te zijn.