Strippenkaart Sport in  Woudenberg
Strippenkaart Sport in Woudenberg

Sporten voor alle Woudenbergers mogelijk met stippenkaart

WOUDENBERG Een oude naam in een nieuw jasje, exclusief voor alle inwoners van Woudenberg. De sportiefste strippenkaart van Nederland. Met deze kaart krijgen alle Woudenbergers de mogelijkheid om kennis te maken met alle soorten van sport en bewegen in Woudenberg.

Het initiatief van deze kaart komt van #sportinwoudenberg in samenwerking met alle aangesloten sportaanbieders en organisaties. Bij deze LetOp Woudenberg zit een exemplaar van deze kaart. Je kunt dus gelijk zien bij welke aanbieders je een of meerdere GRATIS proeflessen kunt volgen.

Wie kunnen er allemaal meedoen?

De kaart is er voor alle inwoners van Woudenberg: oud, jong, sportief en voor mensen met en zonder beperking. Iedereen kan dus op zijn manier en niveau deelnemen. Zoals je op de kaart kunt zien is er meer dan voldoende aanbod om kennis te maken met sport en bewegen in Woudenberg. Wil je graag in teamverband sporten, het is mogelijk.

Ben je meer individualist en wil je daar alle sportieve mogelijkheden uit je zelf halen? Ook dat is mogelijk. Het volgen van de proeflessen geeft je alle mogelijkheden om uit te zoeken waar jouw passie ligt en bij welke vereniging of organisatie jij je het beste thuis voelt.

Wat moeten we doen om aan proeflessen deel te nemen?

Er zijn meerdere manieren om de strippenkaart te gebruiken. We hopen natuurlijk dat je de kaart als een echte strippenkaart gaat gebruiken. Dus ga de bolletjes op de kaart afvinken van de sporten en activiteiten waaraan je wilt deelnemen. Deelnemen zelf is heel eenvoudig. Op de kaart staan de contactgegevens van alle deelnemende verenigingen. Stuur een e-mail naar de betreffende vereniging en zij zullen dan contact met je opnemen. Samen gaan jullie dan kijken hoe de proefles het beste ingevuld kan worden. Mocht je niet zo goed met computers en e-mails overweg kunnen dan is er altijd een telefoonnummer dat je kunt bellen. Het telefoonnummer vind je op de strippenkaart. Mocht je binnen een huishouden meer kaarten nodig hebben, geen probleem. De kaart is ook op de website te downloaden. En als je dan eenmaal hebt deelgenomen aan een van de proeflessen, dan wil #sportinwoudenberg graag weten hoe het is bevallen. Een klein berichtje met eventueel een foto wordt dan zeer gewaardeerd.

Sport in Woudenberg

Het Lokaal Sportakkoord Woudenberg is tot stand gekomen in samenwerking met sportaanbieders, maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en de gemeente Woudenberg. De gezamenlijke ambitie is dat alle inwoners van Woudenberg met plezier gaan en blijven sporten en bewegen en dat er een veilig en duurzaam sport- en beweegaanbod is dat aansluit op de wensen en de mogelijkheden van alle Woudenbergers. Met het aanbieden van de strippenkaart krijgen alle inwoners de mogelijkheid om te gaan sporten en bewegen. Naast de strippenkaart heeft #sportinwoudenberg ook een eigen website. Op deze site kun je kennis maken met de mensen die invulling geven aan het Lokaal Sportakkoord. Maar er staat natuurlijk meer informatie op.

Wie zijn de deelnemers aan het Lokaal Sportakkoord, aan welke thema's wordt in Woudenberg uitvoering gegeven en welk plaatselijk sportnieuws is er. Neem eens een kijkje op de site, www.sportinwoudenberg.nl en je zult versteld staan wat er in een korte tijd al is bereikt. #Sportinwoudenberg hoopt dat met de strippenkaart de drempel om uit de stoel te komen is weggenomen. Maak er gebruik van en laten we met z'n allen de goede kant op bewegen.