Verkoop eigen varkensvlees en kaas aan huis

WOUDENBERG Aan de Laagerfseweg in Woudenberg staat boerderij ‘de Groote Lageweide’. Als u er wel eens langs bent gereden heeft u vast de biologische varkens buiten zien lopen, luieren of spelen.

Als leverancier van De Groene Weg wordt veel gedaan aan ketenbeheersing. Er wordt nauw samen gewerkt met elke schakel binnen de keten van biologisch vlees: van boer tot bord. Al het biologische vlees in de keten voldoet aan de EU bio-wetgeving en het 3 sterren Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming.

Sinds kort wordt eigen varkensvlees en kaas aan huis verkocht. Door veel aandacht te hebben voor het dierenwelzijn groeien de biggen tot een prachtig varken. Dit is terug te zien (en te proeven) in het heerlijke malse vlees. Al het vlees is gegarandeerd 100% biologisch en Skal gecertificeerd.


Eindpresentatie Anne Fehres & Luke Conroy

WOUDENBERG Op vrijdag 26 maart geven Anne Fehres en Luke Conroy ter afsluiting van hun verblijf in gast-atelier Re-creatie op de Heygraeff een online eindpresentatie van 15.30 - 17.00 uur.

Aan de eindpresentatie kun je online deelnemen via Teams. Meer informatie te verkrijgen via: re-creatie@reinaerde.nl


Rectificatie

WOUDENBERG In de krant van 10 maart jl. werd in het artikel over 'Zorgen over HUBO' aangegeven dat de vragen zijn gesteld door Jan Bessembinders (CDA). Dit is echter onjuist. Deze vragen werden gesteld door Henk-Jan Molenaar (SGP).