Wees zuinig op de natuur

WOUDENBERG Door de corona wordt er steeds meer gewandeld en gefietst. Ook in de regio Woudenberg met haar prachtige natuurgebieden.

Helaas vindt er daardoor ook extra vervuiling plaats en wordt het wild gestoord. Afval wordt gewoon langs de weg of in het bos gesmeten en dieren worden opgejaagd. De boswachters in de omgeving vragen je om Moeder Natuur met respect te behandelen. Vooral nu ook het broedseizoen voor de vogels weer is begonnen. Dat betekent dat sommige gebieden tijdelijk zijn afgesloten (zoals delen van het Leersumse Veld of vliegbasis Soesterberg). Ga dan niet toch zo’n gebied in maar laat de dieren met rust! Geniet van de natuur maar respecteer de huisregels: blijf op de paden, houd honden aan de lijn en laat geen afval achter. Dan kan iedereen nog jaren van onze mooie natuur genieten.


Alweer een half jaar de LetOp Woudenberg

WOUDENBERG Deze maand ontvangt u alweer een half jaar de LetOp Woudenberg gratis in uw brievenbus.

Die zes maanden zijn heel snel om gegaan. Het was voor de redactie uitproberen want een aantal van de mensen die aan de LetOp meewerkt had geen ervaring met het maken van een krant. Maar met de hulp van de andere, wel ervaren mensen en met heel veel enthousiasme wordt er toch iedere week huis-aan-huis een leuke krant bij u bezorgd. ‘Een krant die gemaakt wordt door Woudenbergers voor Woudenbergers.’ Dat is onze slogan. Met alleen Woudenbergs nieuws op allerlei vlakken. Gewoon een gezellige krant om te lezen. En steeds meer Woudenbergers weten ons ook te vinden met kopy, berichtjes, foto’s en ideeën. Daar zijn we heel blij mee. Ook worden er veel oplossingen van de prijzenpuzzel ingezonden. Al met al een succesvol eerste halfjaar voor de LetOp Woudenberg. En we hopen dat we dat nog lang kunnen voortzetten. Samen met de adverteerders en de bezorgers en alle andere mensen die mee werken. Wij gaan ervoor! Dus heeft u iets te melden wat gaat over ons mooie dorp, heeft u ideeën of wilt u ons gewoon laten weten wat u van deze krant vindt, mail dan naar: redactie@letopwoudenberg.nl. Op naar het volgende half jaar en nog vele jaren daarna! De redactie


Ook in 2021 geen avondvierdaagse

WOUDENBERG Omdat het te onzeker is welke corona-maatregelen er begin juni nog gelden, heeft de Avondvierdaagse commissie met pijn in het hart besloten dat de Avondvierdaagse ook dit jaar niet door gaat.

Veiligheid en gezondheid staan voorop. Hopelijk kan 2022 wel doorgaan.