Afbeelding
Foto: redactie

De KOST verloren/verdienen

Wat doe je voor de kost? Dat vraag je als je wilt weten waar hij of zij het inkomen van heeft om eten te kunnen kopen. Het verdienen van de dagelijkse kost en dat kost het nodige geld, dat hoef ik niemand te vertellen. We kopen het bij de groenteman, de bakker, de slager enz. en al weer heel wat jaren kennen we de supermarkten. Daar hebben we er gelukkig ook een paar van in ons dorp.

Als het over winkels gaat is er nogal eens ‘gedoe’ over. Nu met Albert Heijn die van de Gemeente nog geen toestemming heeft verkregen voor de bouw van een nieuwe, moderne Supermarkt.

In de regel komt AH met goede ideeën, echter in Woudenberg wil het niet lukken. De Gemeente wil eerst een visie (laten) opstellen. Dat kost weer het één en ander en we moeten toch zuinig aan doen. Of de grootgrutter maar even wil wachten. Dat is te hopen want zo’n bedrijf trekt mensen/klanten, ook van uit de regio/ mensen hebben we nodig in het dorp, ook in het ‘kostverloren-plan'. Laten we zuinig zijn op ondernemers die actief zijn in en vóór Woudenberg(ers).

Raak je ze kwijt dan heb je pas echt ‘de KOST verloren!

PdK