Week van de Afvalhelden!

Woudenberg De Week van de AfvalHelden is dé week waarin medewerkers uit de afvalbranche centraal staan. Medewerkers uit deze branche zijn essentieel voor het draaiende houden van de Nederlandse samenleving.

Begin 2020 werd dit extra duidelijk, toen de coronacrisis het dagelijks leven in Nederland op zijn kop zette. Direct werd de afvalsector als vitaal aangemerkt. Er verschenen steeds vaker berichten waarin inwoners hun waardering voor het werk van de mannen en vrouwen in de sector toonden. Er stonden taartjes klaar, koffie werd geschonken en kindertekeningen prijkten op de afvalzakken. Mooie gebaren en een goede opsteker voor alle medewerkers die hard aan de slag zijn.

Laat jij je waardering zien?

Ook in Woudenberg doen wij mee aan de Week van de Afvalhelden. Kinderen kunnen een mooie kleurplaat inkleuren en deze voor het raam hangen. Kleurplaten zijn de downloaden op de website van de Gemeente Woudenberg. Doe jij mee?

Dertien nieuwe besmettingen

Woudenberg - Het aantal coronabesmettingen in Woudenberg is de laatste week van februari gestegen met 13 gevallen. In totaal zijn er nu 1.095 coronabesmettingen bekend in de gemeente Woudenberg.

Er waren geen nieuwe ziekenhuisopnames. In totaal zijn er nu twintig ziekenhuisopnames geregistreerd. Het aantal sterfgevallen bleef gelijk. Tot op heden zijn er acht sterfgevallen bekend in de gemeente Woudenberg gerelateerd aan COVID-19.