Foto: Potgrondactie bij de Voorhof
Foto: Potgrondactie bij de Voorhof

Potgrondactie De Voorhof

Woudenberg Afgelopen zaterdag, 27 februari, was de dag waar het potgrondteam van de Voorhof naar had uitgekeken. Veel werk is verzet. Opstarten van een website, halen van de pallets en regelen van vrijwilligers en verkopers.

Dit alles om de Voorhofgemeente een financiƫle boost te geven. Hoe kan dat nu mooier dan met de verkoop van potgrond met extra voeding erin, voor wortelgroei en bloei in tuin en bloembak. Vanaf 9:00 uur stonden de pallets met potgrond gereed voor de mensen die hun bestelde potgrond kwamen afhalen. Ook waren er drie teams op pad om de gemaakte bestellingen thuis te bezorgen. Alles verliep gecontroleerd en natuurlijk coronaproef.

Helaas was het door die maatregelen onmogelijk voor het potgrondteam om groots uit te pakken met de verkoop (eventueel huis aan huis) mede om mensendrukte te voorkomen. Een mooi tussentijds resultaat is behaald, blije mensen die weer zin hadden om in de tuin aan de gang te gaan in het lentezonnetje. Namens het team van de Voorhof voor een ieder die besteld heeft, bedankt!

Mocht u het gemist hebben en de Voorhofgemeente willen steunen: op zaterdag 20 maart van 9:00 uur tot 13:00 uur is er een herkansing. Dan gaat het team de laatste pallets nogmaals bij de Voorhof neerzetten. Op www.pkndevoorhof.nl is er de mogelijkheid te bestellen. Zelf afhalen of thuis laten bezorgen de 20e is aan te geven op het bestelformulier.

Kunt u niet zolang wachten?

Langs gaan kan ook bij de familie Stuivenberg op Griftdijk 15, op maandag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Voorkom teleurstelling, wees op tijd met reserveren van uw bestelling op de website, of ga eerder afhalen op Griftdijk 15.

Afbeelding