Aantal besmettingen in de gemeente Woudenberg

Woudenberg - Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Woudenberg is afgelopen week gestegen met zestien gevallen. In totaal zijn er nu 1.088 coronabesmettingen bekend in de gemeente Woudenberg.

Er was deze week 1 ziekenhuisopname. In totaal zijn er nu twintig ziekenhuisopnames geregistreerd in de gemeente Woudenberg.

Ten slotte bleef het aantal sterfgevallen gelijk. Er zijn tot vandaag in totaal acht sterfgevallen bekend in de gemeente Woudenberg welke gerelateerd worden aan COVID-19. (bron: Drimble)


Podiumplaats voor Van der Haar

WOUDENBERG - Veldrijder Lars van der Haar uit Woudenberg heeft het veldritseizoen met een podiumplaats afgesloten. In de Internationale Sluitingscross in het Belgische Oostmalle eindigde Lars zondag als derde.

Aan RTV Utrecht liet Lars weten: "Ik ben heel erg tevreden. Dat mag je wel weten. Ik sluit dit seizoen voor mijn gevoel goed af. Het was één van mijn beste seizoenen van de afgelopen vier, vijf jaar." Het enige smetje is dat hij dit seizoen geen race wist te winnen. "Iedereen reed dit seizoen iedere wedstrijd. Vorig jaar was de bezetting soms nog weleens iets lager."

"Ik ben beter geworden in de tragere crossen", analyseert Van der Haar. Hij beseft dat de veldrijders een voorrangspositie hebben gehad doordat ze ondanks alle coronamaatregelen 'gewoon' mochten rijden. "Maar het was wel een saai seizoen. Zonder publiek is de cross niet wat de cross moet zijn. Nog een seizoen zo rond rijden is niet leuk. Zonder publiek is het super zwaar. Je rijdt rond en het is doodstil. Normaal hoor je alleen maar publiek. Er zijn dan tienduizenden mensen."

(bron: RTV Utrecht)