Muziekgroep Ziva in de Hervormde Dorpskerk
Muziekgroep Ziva in de Hervormde Dorpskerk / Foto: Ziva

Muzikale fruitmand met muziekgroep Ziva

Woudenberg - Zondagavond 21 februari was er weer een muzikale fruitmand in de Nederlands Hervormde Dorpskerk begeleidt door de muziekgroep Ziva.

Door de coronacrisis is het niet mogelijk om met elkaar te zingen in de kerk. Daarom organiseert de Nederlands Hervormde Dorpskerk regelmatig op zondagavond zangavonden, die uitgezonden worden via de livestream van Hervormd Woudenberg.

Zondagavond 21 februari was er een muzikale fruitmand waarin er liederen voor mensen aangevraagd konden worden.

De liederen worden vaak aangevraagd op de momenten dat er iets te vieren is, maar ook voor mensen die het moeilijk hebben door ziekte, eenzaamheid, enz.

Mooi om te horen hoe mensen met elkaar meeleven en elkaar bemoedigen, in deze voor velen lastige tijd, door de gezongen liederen.

De Liederen werden gezongen door de muziekgroep Ziva, een groep bestaande uit een pianist, gitariste en een panfluitiste, waarbij 2 zangeressen de liederen zingen.

De muziekgroep bestond al een poosje, maar de naam is nieuw. Ziva betekent Licht van God, wat deze muzikale mensen inspireert om de boodschap door zang en muziek aan anderen te laten horen.

Ziva