Afbeelding
foto: Marlies Dellevoet

"Ik denk graag met u mee"

De gemeente Woudenberg is wettelijk verplicht om haar inwoners gratis onafhankelijke hulp aan te bieden. Daarvoor kunnen inwoners terecht bij MEE en bij Helpende Handen. Marlies Dellevoet van MEE licht toe: "Iedereen mag gratis gebruik maken van onafhankelijke ondersteuning. Iemand die naast u staat en met u meedenkt in uw belang. Dit staat in de wet. Iets wat helaas nog niet iedereen weet.
Dus mocht u vragen of zorgen hebben over opvoeding, onderwijs, wonen, zorg, werk of geldzaken? Blijf er niet mee zitten en neem contact met mij op. Ik ken de mogelijkheden in de gemeente en de wereld van wetten, regels en zorg.
Samen zoeken we naar de beste oplossing. Eventueel met de hulp van familie en vrienden. Zodat u de keuze kunt maken die het best bij u past. Ik help ook bij het voorbereiden van een belangrijk (keukentafel)gesprek of het regelen van een aanvraag of zorg.
Ik vind het mooi als iemand na afloop aangeeft dat hij zich gehoord voelde en de hulp gekregen heeft die hij nodig had, om weer goed zelf verder te kunnen."
Hulp van MEE is altijd gratis. U heeft geen verwijzing nodig en u hoeft ook geen eigen bijdrage te betalen.

U kunt Marlies Dellevoet bereiken per telefoon via 033 303 43 54 of mail woudenberg@mee-ugv.nl