Uw schade is een tegoedbon van 50 euro waard, te besteden bij een andere Woudenbergse ondernemer
Uw schade is een tegoedbon van 50 euro waard, te besteden bij een andere Woudenbergse ondernemer

Samen sterk en met uw hulp in actie voor anderen

Woudenberg Een eerdere generatie startte weliswaar de samenwerking. Maar vandaag de dag werken Jeroen, Arne en Pieter nog steeds met veel plezier samen.

Samen sterk

Door niet de concurrentie op te zoeken met elkaar, is gebleken dat een ieder een prima boterham kan verdienen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze nu de handen ineen slaan om andere ondernemers in deze moeilijke tijd te helpen, samen met u!

Wat kunt u doen?

Wanneer u in de maand februari de schade aan uw auto laat repareren, ontvangt u hiervoor een tegoedbon van 50 euro. Deze bon kunt u besteden bij een ondernemer in ons dorp. Een echte Win-Win situatie. Aan u de vrije keuze welke ondernemer u een hart onder de riem wilt steken.

Nette auto voor de deur

Ook al rijden we misschien minder nu, een ongelukje blijft in een klein hoekje zitten. En elke keer dat we weer in de auto stappen, worden we weer herinnerd aan dat ene moment. En aangezien deze tijd wellicht al genoeg negatieve gedachten kent, is het de hoogste tijd om weer een nette auto voor de deur te hebben staan.

Alleen WA verzekerd

Ook wanneer u alleen een WA verzekering hebt afgesloten, kan het interessant zijn om uw auto te laten repareren. Kom eens langs bij de genoemde bedrijven en laat een vrijblijvende offerte opstellen!

Duurzaam repareren

Repareren met alleen maar nieuwe onderdelen kan een dure aangelegenheid zijn. Maar wellicht ook onnodig. Door gebruik te maken van gebruikte onderdelen, kan er duurzaam gerepareerd worden. Zonder hierbij concessies te doen aan het uiteindelijke resultaat. Wel sparen we hiermee het milieu en uiteraard ook uw portemonnee! De heren informeren u graag over de mogelijkheden.

Kom nu in actie

We hebben geen idee wanneer het een ieder weer beter zal gaan. Maar wat we nu kunnen doen, moeten we niet uitstellen tot morgen. Tijd om in actie te komen en het initiatief van deze heren te ondersteunen. Zij laten zien dat zij aan zij staan, ook in deze periode, het allerbelangrijkste is.

Doet u mee? Dan heeft u binnenkort niet alleen een strakke auto, maar ook een Woudenbergse ondernemer geholpen. En dat geeft een goed gevoel, toch?


Namens Jeroen, Arne en Pieter: Alvast bedankt!