Foto: De Voorhof
Foto: De Voorhof

Uw tuin kan net zo mooi worden!

Woudeneberg Regeren is vooruit zien, luidt een bekend gezegde. Dat proberen we bij de Voorhof ook te doen.

In de zomer van 2020 kregen we alom complimenten over onze liturgische Voorhof-tuin. Die schoonheid ontstaat niet vanzelf. Dat vergt de nodige moeite, samen met een uitgekiende bemesting. De moeite moet u zelf leveren, maar met de bemesting kunnen wij u behulpzaam zijn.

Daarvoor houden we op 27 februari 2021 een grote potgrondactie. We hopen dat alle tuinliefhebbers hieraan mee gaan doen. Er is een uitgebalanceerd assortiment samengesteld.

In alle producten zijn organische meststoffen verwerkt die zorgen voor 100 dagen natuurlijke groei.

U kunt via de site bestellen en betalen. Wij brengen uw voorbestelling op 27 februari bij u thuis. Ook is de “drive in” bij de Voorhof die dag geopend vanaf 9.00 tot 13.00 uur.

Het jaar 2020 was financieel voor onze gemeente een ‘rampjaar’. De kringloopwinkel 4 maanden gesloten, geen boekenmarkt en geen najaarsmarkt. Een deel van de netto opbrengsten van deze fondsen gaat naar onze kerk en dient als noodzakelijke aanvulling op onze begroting. Het gemis van deze bijdragen heeft geleid tot een flink tekort.

We doen er alles aan om dit in 2021 te voorkomen! Om dit te bereiken zetten we acties op waar een minimaal aantal mensen bij betrokken is en een goed resultaat gehaald kan worden.

Om als kerk onze diaconale taak te kunnen blijven vervullen zijn we van mening dat we het instituut kerk in stand moeten houden. Daarom gaan de netto opbrengsten van deze actie geheel naar onze kerk.

Steun ons en vul uw formulier in op: https://www.pkndevoorhof.nl/

Afbeelding