Samenkomst Jehovah's getuigen via Zoom

WOUDENBERG Momenteel zijn er geen fysieke samenkomsten meer in verband met COVID-19. Dit is besloten omdat de Jehovah's getuigen hun liefde en respect voor het leven willen tonen.

Sindsdien worden alle bijeenkomsten gehouden via Zoom. Elke zondag van 10:00 tot 11:45 uur als ook op donderdagavond van 19:30 - 21:15 uur.

Dit wordt gedaan omdat zij zich willen houden aan de Bijbelse principes als: 'Hecht veel waarde aan het leven' (Prediker 7:12), 'Gehoorzaam de autoriteiten' (Romeinen 13:1,2) en Wordt niet te gemakkelijk (Spreuken 22:3).

De meeste inwoners kennen Jehova's getuigen van het feit dat ze bij mensen langs gaan om Gods komende Koninkrijk te verkondigen. Om dezelfde Bijbelse principes als waarom geen fysieke vergaderingen meer gehouden worden, wordt er ook niet meer langs deuren of openbare plaatsen gegaan.

Dit betekent niet dat er niets meer aan gedaan wordt, want er wordt nu geprobeerd via andere wegen mensen te bereiken. In november werd er wereldwijd een speciale actie gehouden waarbij er een brief is geschreven naar alle landelijke en plaatselijke overheidsfunctionarissen als aan alle bedrijven.