Corné en Jos van Schimmel 1885
Corné en Jos van Schimmel 1885

Het jaar 2020 was een hele gekke tijd

Woudenberg Het jaar waarin er veel is gebeurd, maar ook veel te weinig. Dit jaar is Schimmel 1885 maar liefst 22 van de 52 weken gesloten geweest, iets wat je je vorig jaar nog niet had kunnen voorstellen. Of misschien zelfs wel in je leven en al helemaal niet als ondernemer.

Bijzonder jaar

In het begin was de angst voor Corné en Jos groot dat zij het niet zouden redden en dat wat zij met Schimmel 1885 in 25 jaar verder hebben opgebouwd ten onder zou gaan.

Gelukkig is dit niet gebeurd, maar de situatie blijft verre weg van prettig en ideaal.

Gewend aan werkweken van 80+ uren zegt Corné: “Dit wordt de allereerste kerst in jaren dat wij thuis zullen zijn, ik moest zelfs kerstballen gaan kopen voor de kerstboom in huis.”

Verbouwing

'Kerst met Schimmel1885 @home' menu

Vorig jaar is er van alles verbouwd en het was klaar om in gebruik genomen te worden. Helaas heeft dat nog niet mogen gebeuren in de versie zoals zij dat voor ogen hadden.

Corné en Jos hopen dan ook dat ze zo snel mogelijk weer open mogen, al is het dan met de benodigde maatregelen.

Maar zij missen het zo ontzettend om de gasten te kunnen ontvangen, samen te werken met hun team en ze hebben wel zin in een paar zere voeten na een lange dag werken. Ze kijken er weer naar uit.

Zij hebben gelukkig kunnen schakelen om bezig te kunnen blijven en ze doen er alles aan dat er thuis genoten kan worden van het heerlijke eten.

Corné en Jos hadden dit jaar graag verder willen gaan met de realisatie van hun plannen voor de trouwtuin, zodat er prachtig buiten op locatie bij hen getrouwd zou kunnen gaan worden.

Helaas moest de realisatie nog even op zich laten wachten, maar de plannen zijn inmiddels een stuk verder in de ontwikkeling. Zij hopen dan ook dat dit in 2021 gerealiseerd en gebruikt kan worden.

Naast de wensen om de trouwtuin te realiseren, is ondertussen wel bijna zo goed als alles vernieuwd en er klaar voor om weer eens een feestje te gaan geven.

Speciaal kerstmenu

Omdat dit jaar anders is dan alle andere jaren, hebben zij zich aangepast aan de huidige situatie. Waarbij zij de gasten voorgaande jaren nog wel in de brasserie konden verwelkomen, zal dat dit jaar op een andere manier moeten.

Aangezien het voor de aankomende kerstdagen helaas niet mogelijk is om in brasserie te kunnen komen eten, is er een 'Kerst met Schimmel1885 @home' menu samengesteld.

Hierbij is er de keuze voor een 5- gangen kerstmenu, welke gemakkelijk met een duidelijke uitleg thuis bereid kan worden.

Daarnaast is er de keuze uit diverse luxe kerst boxen met de heerlijkste gerechten of kleine hapjes om gezellig samen van te genieten. Bestellen kan online, via de mail of telefonisch. Het kerstmenu is te vinden op de website.

Voor oud en nieuw kunnen er ook heerlijke tapas-, gourmet-, en saladeboxen worden besteld.

Fijne feestdagen

Ondanks de rare dagen willen Jos, Corné en het team van Schimmel 1885 iedereen hele fijne feestdagen wensen en hopen zij iedereen weer te mogen ontvangen voor bijvoorbeeld een heerlijk Valentijns diner in Schimmel 1885.