De nieuwe verkoopwagen van Vishandel Ebbers
De nieuwe verkoopwagen van Vishandel Ebbers / foto: Vishandel Ebbers

Nieuwe verkoopwagen Ebbers

WOUDENBERG Vishandel Ebbers heeft sinds enkele weken een prachtige nieuwe verkoopwagen. Dit werd feestelijk gevierd met ballonnen, hapje, drankje en openingsaanbiedingen.

Naast het vertrouwde assortiment zijn er ook nieuwe producten te verkrijgen. Fish & chips is er daar één van! Haring en kibbeling zijn onveranderd een specialiteit en van de beste kwaliteit zoals u gewend bent van Ebbers.

Sinds ze begonnen in 1998, is bij vishandel Ebbers ook vertrouwen op een vriendelijk team belangrijk. Medewerkers die u graag helpen en informeren bij het maken van uw keuze voor lekkere vis staan voor u klaar. In hun assortiment is de bekende haring, verse vis, gebakken en gerookte vis. Daarnaast zijn er kant-en-klare maaltijden, vers gemaakte salades als bijgerecht of heerlijk voor op een toastje. Alles wordt vers bereid en vanuit de prachtige nieuwe verkoopwagen die samen met de wagenbouwer helemaal naar wens is opgebouwd en ingericht verkocht. Door de uitschuifmogelijkheden is er in de wagen meer ruimte en dat geeft een hoop meer mogelijkheden om gerechten te kunnen bereiden.
Vishandel Ebbers blijft natuurlijk op de vertrouwde donderdag bij het Cultuurhuis en op de vrijdag bij de Jumbo, met uitzondering van de donderdag voor kerst. Dan staat hij bij Jumbo 't Schilt in Woudenberg en dan is er ook de gelegenheid om uw bestellingen voor de kerst op te kunnen halen. Benieuwd wat u allemaal kunt bestellen voor de kerst? De folder kan worden afgehaald of via info@uwvisboer.nl worden opgevraagd en zo kan er gemakkelijk worden besteld om heerlijk van vis te kunnen genieten tijdens de kerstdagen. Handig om te weten: Vishandel Ebbers staat op 24 december 2020 en op 31 december 2020 bij de Jumbo 't Schilt in Woudenberg van 9:00 tot 14:00 uur.