Geen VIDOZA wel zaalvoetbal in Woudenberg
Geen VIDOZA wel zaalvoetbal in Woudenberg / foto: Redactie

Geen VIDOZA, wel zaalvoetbal

WOUDENBERG De afgelopen decennia stond de periode tussen kerst en oud en nieuw in het teken van VIDOZA, het vier dorpen zaalvoetbaltoernooi.

Reeds in een vroeg stadium heeft de organisatie besloten deze dit jaar niet te organiseren. Belangrijke reden was de grootte van de organisatie en de onzekerheid met betrekking tot alle maatregelen. Nu wij redelijkerwijs weten wat wel en niet kan hebben wij besloten om 29 december in een kleine opzet een onderling zaalvoetbaltoernooi voor alle jeugdleden van VV Woudenberg te organiseren.

De huidige maatregelen laten toe dat de jeugd onder de 18 jaar (t/m JO19) onderlinge partijtjes mogen spelen. Trainer en begeleiders blijven op minimaal 1,5 meter afstand. Horeca, in dit geval van de Camp, is gesloten en niet toegankelijk en de onderlinge wedstrijden mogen niet worden bezocht en/of bekeken door ouders en verzorgers.

Om deel te nemen aan dit onderlinge toernooi moet iedereen zich wel inschrijven, teams zijn niet automatisch ingeschreven. Inschrijven kan op de site van de voetbalvereniging www.vvwoudenberg.nl

Hier vind je ook meer informatie over teamindelingen en aanvangstijden.