Afbeelding

Kaartenactie, helpt u mee?

Al meerdere jaren zorgt A.N.J.A. Assisteert ervoor dat de ouderen in Woudenberg met Kerst een kaart door de bus krijgen. Op hun stand van de Kerstmarkt kon u een kaart voorzien van een wens en deze werd vervolgens in de week voor de kerst bezorgd. Een kleine moeite die heel veel ouderen in ons dorp een warm gevoel bezorgde.

Omdat de Kerstmarkt geen doorgang vindt, ontstond het idee om op een andere manier uw hulp in te roepen. Bij deze krant zitten 2 kaarten bijgesloten uit een serie van totaal 14 verschillende kaarten. Onze vraag aan u is om beide kaarten te voorzien van een kerstwens of (kinder)tekening en de kaarten vervolgens voor 20 december in te leveren. Dit kan bij zowel bij de Jumbo als de AH en bij de Woudenbergse Drukkerij.

Ouderen zijn momenteel beperkt in hun bewegingsvrijheid en ook het bezoek dit jaar met Kerst zal wellicht anders zijn. En waar wij vooral in een digitaal tijdperk leven, hechten de ouderen onder ons veel waarde aan het ontvangen van een kaartje. Kaarten die dan vervolgens aan een lint in de woonkamer werden opgehangen. Een vrolijk geheel waarbij je, bij bezoek aan (groot)ouders, toch altijd wilde kijken naar de kaarten en tekeningen.

Omdat er 14 verschillende kaarten zijn, hopen we met deze actie meerdere kaarten per oudere te kunnen bezorgen. 5 minuten van uw tijd kan een wereld van verschil maken voor de ouderen in ons dorp. Hard nodig, juist in deze tijd.

Kunnen we op u rekenen?