DutchFiets in Innovatie Top 100 KvK

WOUDENBERG Afgelopen week werd de 15e Innovatie Top 100 van de Kamer van Koophandel bekend, een overzicht van de meest innovatieve bedrijven uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.

Een panel van innovatie-experts maakte een selectie uit bijna 400 inzendingen. Alle nominaties zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie.

In de lijst staan veel duurzame bedrijven zoals Bedaffair, GiantLeaps, Holie Foods, Protix en ook DutchFiets. Het Woudenbergse bedrijf DutchFiets maakt circulaire fietsen van recyclebaar kunststof. De fiets heeft geen kettingkast of gespaakte wielen, maar wordt aangedreven door automatische spanning.

Op 21 januari 2021 maakt een jury de exacte notering van elk bedrijf in de KvK Innovatie Top 100 bekend. Dan is duidelijk welk bedrijf de nummer 1 positie van PHYSEE overneemt en zich een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland mag noemen. We zijn benieuwd welke positie DutchFiets gaat innemen Aan de top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het Nederlandse mkb in staat is.