Auto tegen boom en in de sloot

WOUDENBERG Op zondagmorgen is een bestuurder met zijn auto op de Voskuilerdijk in Woudenberg van de weg geraakt .

De mannelijke bestuurder van de auto is, door nog onbekende oorzaak, de controle over het stuur verloren en botste vervolgens tegen een boom. Door de klap kwam de auto in een paar meter lager gelegen sloot terecht. De bestuurder was na de klap enigszins verward en werd daarom door de ambulancemedewerkers onderzocht. Hij hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis.

Volgens de hulpdiensten heeft de bestuurder gezien de schade aan het voertuig geluk gehad dat de achterportier van de auto de boom raakte, net achter de bestuurdersstoel. De zwaar beschadigde auto werd na het ongeval direct afgevoerd.


Verhuizing Autoschade Schreuder en Woudenbergse Drukkerij

WOUDENBERG Sinds afgelopen zomer is het kantoor van Autoschade Schreuder gehuisvest in een blauw noodgebouw voor de Woudenbergse Drukkerij.

Het herstellen van autoschades gebeurt sinds de zomer bij hun vestiging in Doorn. Vanaf 4 januari kunt u met uw autoschades terecht op het nieuwe adres aan de Parallelweg 7 in Woudenberg. De Woudenbergse Drukkerij verhuist later. Zij gaan 13 januari over naar de nieuwe locatie. Tot die tijd bent u welkom op het vertrouwde adres aan de Nijverheidsweg.


Besmettingen

WOUDENBERG Volgens gepubliceerde cijfers zijn er op 23 november in Woudenberg 3 inwoners positief getest op het coronavirus.