Afbeelding

Dorcas Woudenberg weer geopend!

Woudenberg Afgelopen weken was het Dorcas Centrum aan de Maarsbergseweg gesloten i.v.m. de maatregelen rondom COVID-19. Dit betekende dat de vele vrijwilligers hun werkzaamheden neer moesten leggen en de klanten hun bezoekje aan de winkel en/of het depot uit moesten stellen.

Gelukkig komt daar verandering in! Vanaf donderdag 26 november gaan de deuren weer open. En omdat het niet lang meer duurt voor de kerstdagen aanbreken zorgen de vrijwilligers ervoor dat de klanten donderdag 26 en zaterdag 28 november kunnen shoppen in kerststijl! Alles zal weer gezellig en sfeervol worden ingericht, zoals men van Dorcas gewend is!

De zaterdag erna (5 december) kunnen de boekenliefhebbers hun hart ophalen, want dan hebben de kerstspullen plaats gemaakt voor de vele boeken, CD’s en DVD’s.

Om de toegang voor een ieder zo verantwoord mogelijk te laten verlopen is Dorcas tijdens deze eerste weken wat ruimer geopend:
Donderdag 26 november: 9.30-14.30 uur
Zaterdag 28 november: 9.30-14.30 uur
Zaterdag 5 december: 9.30-14.30 uur

Vanaf donderdag 3 december (m.u.v. zaterdag 5 december) zullen de reguliere tijden weer gelden: Iedere donderdag van 9.00 - 11.30 uur en iedere zaterdag van 9.30 - 12.30 uur.

Uiteraard wordt er gewerkt volgens de geldende COVID-19 richtlijnen. Zo is er voldoende ruimte om onderling 1,5 meter afstand te houden!

Zaterdag 19 december is de laatste dag voor de wintersluiting. Vanaf donderdag 7 januari 2021 bent u weer van harte welkom!

Het Dorcas Centrum is te vinden aan de Maarsbergseweg 25a in Woudenberg. Meer informatie staat op onze website:
www.dorcaswinkelwoudenberg.nl en de facebookpagina!