Afbeelding

Sinterklaas aan het woord

Lieve kinderen,

Jullie hebben het vorige week vast gezien op tv, dat mijn stoomboot heeft aangelegd in Zwalk. Wat een feest om weer in het mooie Nederland te zijn. Met elkaar tellen we nu af naar pakjesavond.

Dit jaar is het een ander jaar dan anders, zoals jullie weten. Het Coronavirus maakt dat we voorzichtig moeten zijn en niet met veel mensen samen kunnen komen.

Helaas kon ik daarom niet naar jullie zwaaien op het bordes van het prachtige gemeentehuis in Woudenberg en niet door de winkelstraat lopen samen met jullie allemaal. Net als heel veel vaders en moeders, moet ik nu ook ‘thuiswerken’. Gelukkig heb ik veel pieten meegenomen die dit jaar de schoentjes kunnen vullen.

Dit alles neemt niet weg dat we elkaar niet kunnen ontmoeten. Ook Sinterklaas gaat met zijn tijd mee en dat betekent dat we elkaar door middel van videobellen toch kunnen zien en spreken. Hoe leuk is dat! Ik kijk er dan ook naar uit om er een leuke tijd van te maken de komende weken.

Ook wil ik jullie alvast bedanken voor de mooie tekeningen die via burgemeester Cnossen bij mij zijn gekomen. Wat prachtig zeg en wat hebben jullie goed je best gedaan. Je kan nog steeds een mooie tekening voor mij maken.

Daarnaast heeft de Stichting ‘Vrienden van Sinterklaas Woudenberg’ leuke alternatieve activiteiten bedacht voor jullie allemaal, waardoor het vast weer een heel leuk feest gaat worden.
Jullie doen toch wel mee?


Ik hoop jullie in ieder geval te zien en te spreken op zaterdag 28 november bij de ZOOM-meeting!

Tot dan!

Hartelijke groeten van
Sinterklaas en zijn Pieten