Wintermarkt Hip & Handgemaakt gaat niet door

Woudenberg De jaarlijkse wintermarkt van Hip & Handgemaakt op 27 november kan helaas niet doorgaan.

Vanwege de strengere maatregelen van de overheid is besloten om de markt te verzetten naar begin mei. Hopelijk kan er dan weer een gezellige dag van worden gemaakt.

Binnenkort zijn er naast de gewone producten ook veel kerstartikelen, volop engeltjes, ballen, sterren, hangers, waxinelichtjes, een kerststal en heel veel kerstkaarten. Leuk om even tussen te snuffelen en iets origineels aan te schaffen.

U bent van harte welkom in de winkel. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag

van 10.00 uur tot 12.30 uur in het Cultuurhuis. Ook te volgen op Facebook, Hip & Handgemaakt Woudenberg.


Lucy van der Haar na Vuelta nu definitief gestopt

WOUDENBERG De Woudenbergse wielrenster Lucy van der Haar-Garner, echtgenote van Lars van der Haar, heeft afgelopen weekend haar allerlaatste wedstrijd gereden.

In de driedaagse Vuelta voor vrouwen, die rond de stad Madrid werd gehouden, haalde ze in de laatste etappe nog een mooie dertiende plaats. Een prachtig einde van haar wielercarrière! Via haar twitter-account, waarin is te zien dat ze dit viert met haar man Lars, bedankt ze haar concurrenten, voor het zo speciaal maken van haar laatste wedstrijd.

Ze laat verder weten blij te zijn met haar laatste prestatie en het feit dat ze nu definitief haar fiets aan de wilgen heeft gehangen. Lucy van der Haar gaat zich onder andere richten op haar nagelstudio thuis, naast het ambassadeurschap voor het fietsmerk Cannondale.


Aantal corona- besmettingen daalt in Woudenberg

Woudenberg Volgens de statistieken op 9 november over de coronabesmettingen in Woudenberg is er 1 positieve besmetting geregistreerd.

Het aantal ziekenhuisopnames wegens corona was 0. Het aantal besmettingen met corona in Woudenberg per 100.000 inwoners komt hiermee neer op 7,5. Het aantal gemeten corona virus deeltjes in Woudenberg is 2.073,99. Dit wordt berekend door het totaal aantal gemeten corona virus deeltjes in Woudenberg van één week te delen door het aantal coronavirus testen.