foto: Geijtenbeek & Boers makelaars
foto: Geijtenbeek & Boers makelaars

Makelaardij Geijtenbeek & Boers viert éénjarig bestaan

Woudenberg Op 1 november 2019 heeft de Makelaardij Geijtenbeek & Boers haar deuren geopend met een spetterende opening met ruim 450 gasten als begin. De makelaars Erwin Geijtenbeek en Barbara Boers zijn hun samenwerking aan gegaan en zijn begonnen in een mooi verbouwd pand met een prachtige inrichting. In de spreekkamer is er behangen met een historische zwart wit foto van het pand.

Vanaf het eerste moment worden Erwin en Barbara ondersteund door Anne Schermers die werkzaam is als commercieel medewerker en zich bezighoudt met heel veel verschillende zaken, zoals het aanmelden van de woningen, het opstellen van de koopovereenkomsten, het bijhouden van de social mediakanalen en vele zaken hieromheen.

De start ging snel en de makelaardij groeide ook snel waarbij Erwin zich graag richt op de particuliere verkoop en houdt van de ontwikkel- en nieuwbouwprojecten. Barbara richt zich graag op de zakelijke verkoop en op het taxeren van particulieren woningen.

Waar zij eerder werkzaam was in de tv-wereld heeft zij in 1998 de overstap gemaakt om samen met haar schoonzus Schimmel Makelaardij met de kantoren in Scherpenzeel en Woudenberg over te nemen. Voor haar een compleet andere maar boeiende wereld. Zij begon als hypotheekadviseur en studeerde in de avonduren voor makelaar. In 2007 werd zij beëdigd als NVM Makelaar Taxateur en is zij als makelaar iemand die zich richt op de details maar vooral ook recht door zee is, geen poespas maar gewoon een eerlijk beeld of advies.

Voordat Erwin makelaar in Woudenberg werd, is hij jarenlang tot 2005 bedrijfsleider geweest van een Mercedes dealer in Ede. Daarna heeft hij zijn eerste ervaringen in de makelaardij ook opgedaan in Ede. Circa tien jaar geleden is hij terug gekomen naar zijn roots om hier als makelaar te gaan werken. Als echte Woudenberger kennen veel mensen hem van de voetbal en/ of tennis. Wat Erwin een goede makelaar maakt, is dat hij een echt mensenmens is en een eerlijke en betrokken makelaar.

Dit duo dat samen staat voor openheid, eerlijkheid en een vleugje gezonde humor geeft de ervaring dat zij niet alleen hun vak verstaan maar er ook echt voor de klant zijn. Zij staan hun klanten echt bij om ze te begeleiden in een vaak heftige en stressvolle periode van het kopen van een nieuwe woning en- of het verkopen van een oude woning.

In april 2020 Marije is Esveldt als commercieel medewerker het team komen versterken en houdt zij zich actief bezig met de ondersteuning van de klanten die hun woning willen verkopen of een nieuwe woning willen aanschaffen.

In september 2020 heeft het team zich nog meer mogen uitbreiden met commercieel medewerker Elli van Oosterom en Erica Legemaat als taxatie medewerker.

Het team is compleet met de inzet van Sjaak Weima als bordenman, Tabitha Lemon als fotograaf en Gijsbert Legemaat als de onlinespecialist.

Op 1 november 2020 bestaat Makelaardij Geijtenbeek & Boers 1 jaar maar helaas, net zoals vele andere verjaardagen en evenementen, zijn de mogelijkheden om dit te kunnen vieren wat beperkt maar naast dit 1-jarige bestaan, hebben zij nog wat anders te vieren namelijk dat zij vanaf 1 januari 2021 intens zullen gaan samen werken met Breur Makelaardij uit Maarn. Deze samenwerking geeft een uitbreiding van de regio waar zij hun jarenlange expertise en ervaring in het aan- en verkopen alsmede taxatie voor particulieren en bedrijfsmatige onroerende zaken enthousiast zullen inzetten.

Breur Makelaardij zal voorlopig nog zijn eigen naam behouden maar zal wel dezelfde uitstraling en professionaliteit bieden.

Makelaar Nick Breur zal met steun van makelaar Christa van Hunnik en Anne Schermers, als kandidaat-makelaar actief zijn om ieder van dienst te zijn.

Makelaardij Geijtenbeek & Boers, de non-nonsens makelaardij voor een persoonlijke maar professionele ondersteuning tijdens de koop of verkoop van een woning.