Afbeelding
foto: Mulder

W. Mulder Aanhangwagens

Woudenberg Met een lach op zijn gezicht vertelt Wiepko Mulder van W. Mulder Aanhangwagens dat iedere dag voor hem een verassing is. Natuurlijk zijn er vooraf geplande afspraken maar dat is niet zoals de verplichte APK bij auto’s vooraf in te plannen.

De klanten komen met of zonder afspraak binnen voor onderhoud van hun aanhanger of voor de aanschaf van een nieuwe. Naast dat W. Mulder is gespecialiseerd in aanhangwagens, vee- en paardentrailers, verricht hij ook las- en constructiewerk en kan er een hogedrukreiniger worden gekocht.

Start W. Mulder Aanhangwagens

Wiepko begon in 1988 met de verhuur van aanhangers aan huis in het dorp waar er net ruimte voor was en daarmee is hij dan ook al ruim 30 jaar een begrip in Woudenberg. Aan huis groeide hij eruit en daarom verhuisde hij naar de Stationsweg West. Hier was de ruimte om wat te groeien, maar dat werd al snel weer te krap. Vervolgens vond de verhuizing plaats naar Broersma op de Parallelweg waar al gauw hetzelfde verhaal volgde met een verhuizing naar de Nijversheidsweg in Woudenberg. Hier kwam meer ruimte voor het onderhoud en de verkoop van de aanhangers waarmee hij in 1992 naast het verhuren van de aanhangers is begonnen.

In 2007 kwam het moment dat hij volledig voor zichzelf is begonnen en begon hij met zijn eerste klus in Leusden om nieuwe paardenstallen te gaan bouwen. Een klus met een uitdaging, maar voor hem een mooi begin.

Het werken met ijzer zit bij hem echt in de familie. Zijn opa begon op de Stationsweg West als hoefsmid en maakte de ijzerringen die om de wielen van de karren gingen. Later hebben zijn vader en oom het voortgezet en werd er naast de hoefsmederij gewerkt aan de trekkers en melkmachines voor de veehouderij. Het is voor hem dus geen vreemde wereld.

Volledige focus op zijn eigen werkzaamheden

Nieuwe stap

Op 1 april 2020 volgde voor hem een nieuwe stap met de verhuizing naar de nieuwe locatie aan de voor hem bekende Parallelweg in Woudenberg. Een nieuwe locatie waarbij hij meer ruimte heeft voor een voorraad.

In de tijden van Corona is er nu ook meer dan voldoende ruimte om klanten veilig te kunnen adviseren. Daarbij is de locatie gemakkelijk te bereiken en is er genoeg ruimte om bijvoorbeeld een snelle reparatie uit te voeren of een lampje te vervangen.

Focus

Wiepko heeft 30 jaar lang bij de Woudenbergse Brandweer gezeten. Zijn leven bestond voor een groot deel uit de Woudenbergse Brandweer, tot dat dit niet meer te combineren was. Op een gegeven moment kreeg hij tijdens het lossen van nieuwe aanhangers een oproep en moest uitrukken met de brandweer. Hij moest plots vertrekken zonder de tijd te hebben om alles af te sluiten. Bij terugkomst ontdekte hij dat er een aanhanger mistte. Gelukkig bleek uiteindelijk dat deze door de nieuwe eigenaar op was gehaald. Dat was het moment waarop hij een aantal jaar geleden besloten heeft om zich volledig te gaan focussen op zijn eigen werkzaamheden.

En nu, in het nieuwe pand aan de Parallelweg, kan hij zich volledig focussen en daarbij alle werkzaamheden uitvoeren die er nodig zijn.

Contact

W. Mulder biedt kwaliteit en staat voor betrouwbare producten en diensten.

Of er nu een aanhangwagen, een reparatie, onderhoud of een advies nodig is.

Wiepko is altijd telefonisch bereikbaar op 06-53690020 of op afspraak op de nieuwe locatie aan de Parallelweg 11A in Woudenberg.