Afsluiting Heinelaan

Woudenberg Eerder werd vermeld dat de Heinelaan gedeeltelijk was afgesloten tot 26 oktober.

Echter door omstandigheden zijn de werkzaamheden uitgesteld en duren nu tot 6 november 2020. De afsluiting vindt plaats op het kruispunt Heinelaan – van Beeklaan. Verkeer wordt via borden omgeleid


Cashback actie gemeente

Woudenberg Heb jij al gebruik gemaakt van de cashback actie?

De gemeente Woudenberg heeft een subsidieregeling, waaruit huiseigenaren € 65,= terug kunnen krijgen op investeringen in energiebesparende maatregelen. Drie dubbel voordeel, want je krijgt geld terug op je investering, een lagere energierekening en een comfortabeler huis! Hoe? Kijk voor meer info op: energie-in-woudenberg.nl


Sinterklaasviering gaat dit jaar niet door

Woudenberg In verband met het verbod op evenementen kan de gemeente dit jaar geen vergunning verlenen. Dus onder andere geen optocht.

Door de Stichting Vrienden van Sinterklaas waren er wel plannen bedacht waarbij rekening werd gehouden met de corona-regels. Maar het grootste deel van de activiteiten kan nu toch niet doorgaan. Er wordt deze week nog overlegd over wat er nog wel kan doorgaan. Misschien zelfs wel online activiteiten. Volgende week meer nieuws hierover.


Wat vindt u er tot nu toe van?

Woudenberg De LetOp Woudenberg bestaat inmiddels alweer 2 maanden. De 10e uitgave van deze gratis huis-aan-huis krant ligt voor u.

De redactie is erg enthousiast om er elke week weer een leuke krant van te maken maar is wel benieuwd wat u tot op heden van de krant vindt. Zijn er onderwerpen die u mist of juist heel leuk vindt? Leest de krant makkelijk of heeft u nog tips. We zijn heel benieuwd naar uw ervaringen. Alle reacties zijn welkom. En omdat de LetOp Woudenberg wordt gemaakt voor Woudenbergers door Woudenbergers hopen we ook dat u zelf kopy blijft aanleveren.

Is er een leuke activiteit in uw buurt of vereniging of gebeurt er ergens iets belangrijks wat interessant is voor alle Woudenbergers? Valt er wat te vieren of is er een belangrijke mededeling? Laat het ons weten. Wij ontvangen uw reacties en kopy graag via ons mailadres: redactie@letopwoudenberg.nl.