De oude winkel / foto's: Kringloopwinkel Woudenberg
De oude winkel / foto's: Kringloopwinkel Woudenberg

Kringloopwinkel Woudenberg 25 jaar

Woudenberg November 1995, zo begon het 25 jaar geleden. Jarenlang werden er in een loods spullen verzameld voor wat toen heette “de rommelmarkt”.

Na verloop van tijd voelde men de behoefte aan een eigen ruimte. Die werd gevonden in een loods aan de Parallelweg. Met grote, jarenlange inspanningen van veel vrijwilligers is er nu een heuse winkel betrokken aan de Stationsweg-oost.

Goede doelen

In de afgelopen jaren is veel geld overgemaakt naar allerlei goede doelen, zowel in het binnenland als over de landsgrenzen, vooral op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg.
Daarnaast is er door het hergebruik van artikelen veel bespaard op de afvalstromen en dat komt ons allemaal ten goede. Vanaf 11 november a.s. is er in de winkel een speciale hoek ingericht met kerstartikelen, van boom tot bal, vrijwel alles is er te vinden.

Jubileum

In de maand november krijgt iedere klant ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum bij besteding van minimaal € 5.- een kringloopwinkeltas cadeau.

In de winkel zijn voldoende maatregelen genomen om volgens de thans geldende richtlijnen te kunnen winkelen. Een mondkapje is daarbij verplicht! Voor actuele openingstijden zie de website:

www.kringloopwinkelwoudenberg.nl

Kringloopwinkel Woudenberg