Afbeelding

Dorcas Voedselactie 2020

Woudenberg Leven in de kou, niet weten of je morgen te eten hebt. De allerarmsten in Oost-Europa gaan een zware winter tegemoet. Een voedselpakket helpt dan enorm. Vanwege COVID-19 kunnen we die helaas dit jaar niet in Nederland inzamelen. Maar we geven niet op. We kopen de producten nu niet hier maar in de landen zelf in. U kunt ons helpen de voedselpakketten te vullen. Helpt u mee?

U kunt digitaal uw bijdrage leveren! Zaterdag 7 november werken twee Woudenbergse supermarkten aan deze actie mee. Bij Albert Heijn liggen flyers met QR codes. Op deze flyers kunt u QR codes scannen en per product doneren, maar bijdragen in de vorm van een heel pakket is ook mogelijk! Bij Jumbo vindt u waardebonnen die u bij de kassa kunt afrekenen.

Onze vrijwilligers zullen helaas niet aanwezig zijn, maar mogen we toch op uw medewerking rekenen? Wij doen de Dorcas Voedselactie omdat wij om hen geven. Altijd!

Meer over deze voedselactie of over het werk van Dorcas zie: www.dorcas.nl of www.dorcasvoedselactie.nl of www.dorcaswinkelwoudenberg.nl