Afbeelding

Steun je club!

WOUDENBERG Leden van de Rabobank kunnen door middel van hun stem aangeven welke club zij financieel willen ondersteunen. Op basis van de getelde stemmen ontvangen deze clubs een bedrag. Zeker in deze tijd is deze steun voor penningmeesters van veel clubs zeer welkom.

Ook verschillende Woudenbergse clubs en verenigingen hebben zich aangemeld voor deze actie. Hieronder geven de clubs aan aan welk doel zij de bijdrage van Rabo ClubSupport willen besteden. Stemmen is nog mogelijk t/m 25 oktober. Dat kan door in te loggen in de Rabo-app of via de website van de Rabobank. Kies ‘zelf regelen’ en vervolgens ‘mijn lidmaatschap’. Door te klikken op Rabo ClubSupport kan je 3 tot 5 clubs selecteren, waarvan jij vindt dat ze een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Deelnemende Woudenbergse clubs:

Badminton Vereniging Woudenberg: Wij willen het geld besteden aan marketing en ledenwerving. Hopelijk kunnen we een paar Woudenbergers motiveren om onze vereniging te versterken.
Tennisvereniging 't Schilt: De bijdrage zal worden gebruikt voor aanpassing en vernieuwing van de entree van de club en het vervangen en verfraaien van het straatwerk van het terras.
Bridge Club Scharuk: Doel van het geld is om spelmateriaal, speelkaarten, biddingboxen, schudmachines etc. aan te schaffen voor onze 100 leden.
Gymnastiekvereniging Longa: Bijdrage aan de inrichting van de nieuwe gymnastiekhal. Wij willen graag vaste turntoestellen in de zaal voor onze wedstrijdturners.
Korfbalvereniging Woudenberg: De apparatuur in onze kantine is aan vernieuwing toe. Wij willen deze graag vervangen voor energiezuinige apparaten.
Motor Club Wombarg: Bij onze club slaat de vergrijzing toe. Het is daarom zinvol om de kennis van de verkeersregels en de praktische vaardigheid van de leden bij te spijkeren.
Schaats Vereniging Woudenberg: We besteden het geld graag aan onze jeugdafdeling. We willen de jeugd via acties en met korting bij ons leren schaatsen.
Woudenberg Sportief: We willen Woudenberg kennis laten maken met sport en aan het sporten krijgen. Daarvoor zijn we druk bezig met het organiseren van de 5de Woudenberg Sportief dag.
Tafeltennisvereniging Smash: Mede dankzij de Rabo ClubSupport willen wij onze rol, als één van de weinige tafeltennisvereniging in de regio met een actieve jeugdafdeling, blijven vervullen.
Voetbalvereniging Woudenberg: Inkomsten uit onze kantine zijn van levensbelang. We willen ons terras aanpassen, zodat leden en gasten ook in de koudere periode aangenaam buiten kunnen zitten.
Volleybalvereniging Woudenberg: De bijdrage van de Rabobank gebruiken we om materialen aan te schaffen om de trainingen voor onze jeugd nog attractiever te maken.
Buurtvereniging 't Spoor: We moeten het één en ander investeren om ons gebouw klaar te maken volgens de regels van de RIVM. Iedereen staat te springen om hun activiteiten weer op te pakken.
Christelijk gemengde zangvereniging Jubilate Deo: We hebben volop plannen om de concerten in 2021 door te laten gaan met medewerking van diverse beroepsmusici.
Fotokring Flits Woudenberg: Wij exposeren vaak in openbare ruimten in de regio. Hiervoor moeten wij regelmatig nieuw materiaal aanschaffen zoals lijsten en passé partouts.
Harmoniegezelschap Fidelio: Met hulp van de Rabo actie kunnen wij de jeugdopleiding veilig stellen. Door het geven van lessen bevorderen we de belangstelling bij de jeugd voor muziek.
EHBO: Ons landelijk kantoor heeft dringend een beter dak nodig. Bij elke regenbui is het spannend of we het droog houden.
Stichting Dierenambulance Woudenberg eo: Onze ambulance heeft regelmatig onderhoud nodig en natuurlijk ook af en toe wat brandstof.
Stichting Burgerinitiatief Woudenberg eo: In coronatijd leven steeds meer kinderen in armoe. We willen het bedrag gebruiken om voor hen een stukje van de schoolkosten op ons te nemen.
Senioren belangen: Met het geld van Rabo ClubSupport gaan we voorlichtingsmateriaal en demo apparatuur aanschaffen voor huisautomatiseringstoepassingen bij senioren thuis.