Ook de coaches van Woudenberg E1 krijgen een medaille
Ook de coaches van Woudenberg E1 krijgen een medaille

Kampioenenbal bij k.v. Woudenberg

Korfbal De veldcompetitie zit erop. Een aantal Woudenbergse ploegen bleek de beste te zijn in de afgelopen 6 wedstrijden en mag zich kampioen noemen.

C2: Allen aanwezig en met een alternatieve trainersopstelling begon het paradepaardje van de vereniging aan haar kampioenswedstrijd. De C2, inmiddels gevuld met enkel sterspelers, legde dan ook een schitterende pot korfbal op de mat. Na een enigszins moeizame start trapten de Woudenbergers het gas onderin, waardoor de gasten uit Barneveld de rest van de wedstrijd het nakijken hadden. De wedstrijd werd gewonnen met 13-2. Coaches Nikki en Jasper waren zeer tevreden over het spel en waren vooral trots op de spelers. Na het ontvangen van de medailles werd de feestvreugde nog groter, want ook coach Rebecca werd met haar team, het 4e, kampioen!

D3: Met uitslagen als 8-0 en 13-0 heeft de D3 deze competitie laten zien waartoe ze in staat zijn. Geheel terecht dat zij zich kampioen

mogen noemen. Het hele team kijkt dan ook uit naar de zaalcompetitie om ook daar weer te kunnen presteren.

B2: Samen met Kesteren waren ze de sterkste in deze poule. Tegen de andere tegenstanders werden hoge uitslagen behaald, waaronder een 13-1 overwinning op Activitas B1. In de onderlinge duels tegen Kesteren wonnen beide teams hun thuiswedstrijd. En zo konden ze samen een kampioensfeest vieren.

E1: Er was geen tegenstander opgewassen tegen het korfbalgeweld van de E1. Alle wedstrijden werden gewonnen, slechts 1 wedstrijd met minder dan 12 doelpunten aan Woudenbergse kant. En dan mag je trots zijn en zonder gene zeggen dat je de beste bent!

4e: Onverwachte resultaten in deze poule maakte het moeilijk te voorspellen wie uiteindelijk de beste zou worden. Woudenberg 4 trok aan het langste eind en mag als veldkampioen beginnen aan de zaalcompetitie.

Uitzinnige vreugde bij spelers Woudenberg D2
Geen pupillen meer, maar zeker zo blij met kampioenschap Woudenberg 4
Yes! Woudenberg D3 is ook de beste!
De Toppers van Woudenberg B2
Afbeelding