Foto: de Loungerie
Foto: de Loungerie

Zeker van de maat? Kom naar de Loungerie

Woudenberg Gemiddeld 6 keer in je leven verandert de BH maat. Iets waar veel mensen zich niet eens bewust van zijn en ruim 70% van de vrouwen draagt de verkeerde BH maat. Het dragen van de verkeerde BH maat kan vervelende lichamelijke reacties geven en op den duur bij het structureel dragen van de verkeerde maat of verkeerde type BH zelfs echt lichamelijke klachten geven waarvoor veel vrouwen vaak terecht komen bij de fysiotherapeut maar zich niet bewust zijn dat het voort komt uit een niet goed passende BH!

De reden voor Cora Kluiters om 7 jaar geleden de Loungerie als fysieke winkel te openen in Woudenberg was dan ook onder andere dat zij in het verleden echt veel moeite had om de juiste BH te vinden en daarbij ook vaak ontdekte dat zij slecht advies kreeg.

De drempel om een lingeriewinkel binnen te gaan is voor sommige mensen best hoog merkt Cora. Terwijl juist het goede advies voor het dragen van een BH niet alleen een positieve uitwerking heeft op de lichamelijke reacties maar ook op de mentale.

Bij een goed passende en fijn zittende BH komt de outfit beter tot zijn recht en geeft het de meeste vrouwen ook meer zelfvertrouwen.

Waar zij begon met het verkopen van lingerie via een webshop mistte zij daarbij de kans om iemand echt persoonlijk advies te kunnen geven over de juiste BH maat. Daarom kwam dan ook in 2013 de opening van de Loungerie in de Voorstraat. Dit was een fantasische kans om te kijken of de Loungerie welkom was in Woudenberg. Maar na 2 jaar werd het winkelpand al gauw te klein aangezien er gemiddeld al 45 verschillende maten van een BH op voorraad moeten zijn. En vele verschillende types met voor iedere vrouw een geschikte pasvorm en uiteraard een ruime keuze aan kleuren voor de verschillende smaken of gelegenheden.

Cora heeft met de Loungerie de afgelopen jaren een mooie groei mogen doormaken waarbij zij haar geleerde vak lingeriestyling dagelijks met veel plezier mag toepassen. Als er een vrouw soms wat onzeker binnen kan komen, geeft het Cora een fantastisch gevoel als zij met meer vertrouwen en een goed passende BH weer naar buiten gaat. Zij vindt het dan ook heel erg belangrijk dat de klanten zich bij haar op haar gemak voelen en geen drempelvrees meer voelen om een volgende keer binnen te komen.

Van sommige klanten die bij de Loungerie komen weet Cora zelfs de BH maat uit haar hoofd en wanneer de klant dan behoefte heeft aan een nieuwe BH zorgt zij dat er een aantal klaar hangt om te komen passen. Hoe fijn is dat? Een winkel waarbij er echt persoonlijk contact is, waarbij Cora het echt heel belangrijk vindt dat mensen zich op hun gemak kunnen voelen en waar ook de mannen bijvoorbeeld met een cadeau voor hun vrouw geholpen kunnen worden met een juiste aankoop.

Bij Cora staat de deur altijd open, ook voor een vrijblijvend advies of gewoon een praatje.