Doe mee aan digitaal energiecafé op vrijdag 16 oktober

WOUDENBERG Het eerste online event ‘Energie in WAUW!denberg’ over het verduurzamen van je woning in Woudenberg op maandag 5 oktober was een succes.

De energiecoaches van Woudenberg, wethouder Marleen Treep en de Rabobank deelden handige tips en tops. Onder meer met filmpjes en ervaringen van de energiecoaches over duurzame maatregelen, zoals zonnepanelen, dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. Ook was er volop gelegenheid voor de deelnemers om vragen te stellen.

Digitaal energiecafé

Op vrijdag 16 oktober is er weer het energiecafé. Deze keer, vanwege maatregelen in kader van COVID-19, is het digitaal. U kunt tijdens dit event dus bijvoorbeeld vanuit huis online het gesprek aan gaan met een energiecoach uit Woudenberg over de verduurzaming van uw huis. Ook ontvangt u een duurzame goodie bag, met onder meer een voucher ter waarde van € 65 euro en een ledlamp. Het energiecafé is van 14:00-16:00 uur. Maak een afspraak door te mailen naar info@energie-in-woudenberg.nl of bel direct naar 06 41525449 (Sofie ten Have). Meer informatie vindt u op energie-in-woudenberg.nl.

Initiatief

Het energiecafé is een initiatief van Stichting Duurzaam Woudenberg in samenwerking met de Rabobank, gemeente Woudenberg en de Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU).

Rectificatie

WOUDENBERG In de editie van 7 oktober jl. staat: “Wat mag een sociale huurwoning kosten”?

Hierin stond vermeld dat projectontwikkelaars “passend” moeten toewijzen. Dat is onjuist. Alleen sociale woningcorporaties moeten passend toewijzen en daarover verantwoording afleggen aan de minister.