Jolanda en haar team gaan enthousiast verder.
Jolanda en haar team gaan enthousiast verder. / Foto: Sportcafé de Camp

Positiviteit in de Camp ondanks Corona

Woudenberg Even leek het erop dat Corona een time-out genomen had. Maar schijn bedriegt, ook in Sportcafé, zalen- en sportcentrum de Camp.

Na maanden gesloten te zijn geweest heeft de Camp haar deuren weer geopend na de zomervakantie. En wat werd er gelijk weer gebruik gemaakt van alle faciliteiten. Er werd weer volop gesport, gebruik gemaakt van het zalencentrum en gezellig nagepraat en gedronken in het sportcafé. Het was bijna als vanouds, maar helaas maar van korte duur.

Al snel werd ook de Camp geconfronteerd met verplicht vervroegd sluiten. De norm van sluiten om middernacht was ook geen probleem. Alle gasten genoten van een fijne avond uit en vertrokken voldaan daarna ook naar huis. Maar ook daar kwam verandering in, en die was niet positief. Middernacht werd 21.00 uur en zo bleef maar weinig tijd over voor een ‘avondje Camp’.

Maar gelukkig blijven er, ondanks Corona, voor de Camp ook voldoende kansen, zo geeft Jolanda van Baaren aan. “We zien een bijzondere verschuiving in onze gasten. Activiteiten die niet meer op de zaak gedaan kunnen worden, komen bij ons terecht. Wij hebben onze moderne zalen zo ingericht dat er volledige dag arrangementen gehouden kunnen worden. Denk daarbij aan vergaderingen, opleidingen, workshops, teamdagen, bijscholingen, BHV en lezingen. Groepen vanaf 5 personen tot maximaal 30 personen per ruimte. We zijn er trots op dat we met veel creativiteit nog veel gasten kunnen verwelkomen in de Camp” aldus Jolanda van Baaren die met haar hele team iedere dag enthousiast klaar staat voor al haar gasten. “We halen gewoon het maximale eruit, iedere dag weer”!

Vanzelfsprekend snakt ook Jolanda naar het einde van deze Coronaperiode. "Ondanks alle inspanningen draaien we op halve kracht en dat blijft toch vervelend voelen.

We blijven absoluut positief maar het zou zo fijn zijn als iedereen weer ‘ouderwets’ bij ons kan binnenlopen en lekker sport kan gaan kijken, een training, cursus of workshop volgen, lekker squashen en daarna heerlijk een hapje eten in het sportcafé, zonder dat we constant gasten moeten wijzen op wat er niet kan. Wij willen ons altijd focussen op wat er wel kan, onze gasten een heerlijke tijd bezorgen en er alles aan doen om gasten terug te laten komen naar De Camp. Want daar doen we het voor” geeft Jolanda lachend aan.
"We zijn er voor onze gasten, of ze nu uit Woudenberg komen of van buiten. Iedereen is meer dan van harte welkom in de huiskamer van Woudenberg”.

“We halen gewoon het maximale eruit, iedere dag weer”!