Afbeelding

Jubileum Kraamzorg de Baby Boom

Woudenberg 10 jaar geleden heb ik de start gemaakt om het mooiste beroep te gaan leren. September 2009 ben ik gestart met de opleiding verkorte kraamzorg op het Deltion College in Zwolle.

Werk/stageplek geregeld en ik werd door ZZP'ers begeleid. Veel stage uren gemaakt (ruim 700) en 10 bevallingen in de pocket! Deze ervaringen en alle begeleiding van mijn collega’s, maakten mij sterk voor de toekomst. In september 2010 haalde ik mijn diploma en ben gelijk als

ZZP'er (zelfstandige zonder personeel) aan de slag gaan en gestart met Kraamzorg de Baby Boom. Later is daar Marije bij gekomen en zijn we uitgegroeid tot een klein maar fijn kraamzorgbureau.

In 2017 ben ik verhuisd van Lelystad naar Woudenberg en verzorgen Marije en ik, zowel in Lelystad en Woudenberg en omgeving, allebei de zorg op maat.

Wat mijn beroep zo mooi en bijzonder maakt?

Dat ik van dichtbij de geboorte en eerste week mag meemaken, mag adviseren en begeleiden. Het is elke keer weer een (prettige) uitdaging om de kraamzorg zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van het gezin. Het gezin verwennen met net dát extra wat het zo bijzonder maakt. Tijd voor een praatje en samen jullie kindje leren kennen.

Rust uitstralen en beheren vind ik heel belangrijk. Eventuele oudere kinderen zo goed mogelijk betrekken bij de veranderingen in het gezin. Kortom: ouderwets kraamzorg geven zodat het gezin na de kraamweek weer samen verder kan.