Afbeelding

Hip & Handgemaakt

Woudenberg Wie de hal van het Cultuurhuis binnenloopt ziet gelijk al de winkel van Hip & Handgemaakt. In vitrines en kasten staan de creatieve producten van een groep enthousiaste Woudenbergers.                                        

Voor wie een origineel en handgemaakt cadeau zoekt is vast wel wat te vinden in het uitgebreide aanbod. Zo zijn er mooie gebreide en/of gehaakte sjaals, mutsen, sokken en omslagdoeken. Voor een kraamcadeautje: knuffels, speelgoedbeesten, sokjes en truitjes. Er liggen prachtige werkstukken van keramiek (schalen, bakjes en hangers) en sieraden van grote en kleine kralen en van gerecycled materiaal (kettingen, armbanden en oorbellen). Er staan elke keer weer lekkere potten jam en er zijn kaarten voor elke gelegenheid.

Dit alles en nog veel meer is te vinden in deze unieke winkel. Elke laatste donderdagochtend van de maand wordt er gewisseld, dan komen er nieuwe artikelen in de winkel. De komende periode zal er elke dinsdagochtend iemand van ons aanwezig zijn met een tafel met een greep uit ons assortiment. Afrekenen kan zoals gewoonlijk bij de balie. Heeft u nu ook een leuke hobby en wilt u wat verkopen, neem dan contact met ons op. Liever geen haak en breiwerk, sieraden of kaarten omdat daar al voldoende aanbod in is.

Tenslotte: noteer alvast in uw agenda: 27 november is onze jaarlijkse wintermarkt met leuke cadeaus voor Sinterklaas en de Kerstman. Van 10.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 12.30 uur. Het Cultuurhuis, Dorpsstraat 40