Arnoud Holl
Arnoud Holl Foto: Folkert van der Molen

Nieuw Erelid Volleybalvereniging Woudenberg

VOLLEYBAL Tijdens de algemene ledenvergadering 2020 van Volleybalvereniging Woudenberg werd Arnoud Holl benoemd tot Erelid van de vereniging.

Het laatste hoofdstuk van het jongensboek ‘Heren 1 Volleybalvereniging Woudenberg’ eindigde abrupt door het stopbord ‘Corona’.

Hierdoor is er nooit echt afscheid genomen van succescoach Arnoud Holl, voormalig trainer van Heren 1. Tijdens de ALV werd Arnoud naar voren gehaald door voorzitter Jos van der Lee.

De afgelopen jaren maakte Volleybalvereniging Woudenberg een unieke periode mee: het sprookje van het immer promoverende Heren 1.

Dit was niet alleen uniek voor de spelers en coach, maar ook voor de vereniging. Bustochten naar bekerwedstrijden, een gele zee aan supporters op de tribunes en De Camp die bijna uit zijn voegen barstte met het publiek van Heren 1. Voorzitter van der Lee noemt Arnoud als architect van het succes.

Arnoud Holl, altijd bescheiden, heeft altijd gezegd: ‘Ons succes was niet mogelijk geweest zonder de steun van de vereniging en het bestuur. Met -mijn- Heren 1 hebben we meer dan 130 wedstrijden meegemaakt.

'Het sprookje van het immer promoverende Heren 1'

Een fantastisch jongensboek, zoals ook in de speciale Volleyvaria en de Woudenberger werd beschreven. En aan dat boek kwam na een aantal kampioenschappen, promoties en de prijs voor het meest sportieve team een vreemd einde.

Het was geweldig, maar was niet mogelijk geweest zonder de vereniging, Heren 2 wat altijd in kon vallen en sponsor Focus4U - Johan Janssen.’ Arnoud bedankt alle mensen voor de steun de afgelopen jaren.

Arnoud krijgt tijdens de ALV een officiële oorkonde en wordt benoemd tot erelid van de vereniging. Arnoud wenst Erwin Vermeer, huidige trainer van Heren 1, heel veel succes en plezier en blijft het team natuurlijk volgen.

Overige benoemingen ALV

Daarnaast werd er tijdens de jaarlijkse ALV afscheid genomen van penningmeester Elmar van Krimpen en secretaris Martine de Greef-Leijenhorst. Het penningmeesterschap is door Astrid Oosterhout van Elmar overgenomen.

Voor het secretariaat neemt voorlopig Imke Jacobs waar, naast haar taken als PR-coördinator.

Afbeelding