Padel wedstrijdverslag Keltenwoud 3 versus 't Schilt 2 (zondag)

TENNIS Op zondag 4 oktober, Werelddierendag, mochten de heren van het 2e zondag padel team van TV 't Schilt zich opmaken voor hun 4e wedstrijd tegen Keltenwoud 3.

Met 2 overwinningen en 1 gelijkspel was Keltenwoud koploper in deze 1e klasse, terwijl 't Schilt juist nog in afwachting was van hun eerste punt. Zonder al te hoge verwachtingen werd de reis naar Bennekom dan ook aangevangen met ook nog eens de wetenschap dat de kantine na afloop gesloten zou zijn.

Hoewel de uitslagen wellicht anders doen vermoeden, bleek de op papier ongelijke strijd in werkelijkheid nog alleszins mee te vallen.

In de eerste wedstrijd boden Andre van den Berg (7) en invaller Evert Westeneng (7) goed partij tegen hun hoger geklasseerde tegenstanders (4 en 6) en hetzelfde gold voor de 2e partij van Gerard Tekelenburg (7) en Menno de Man (7).

Beide partijen gingen met dezelfde cijfers verloren: 6-3 6-2.

In de 3e wedstrijd hadden Andre en Menno het lastig, maar wisten ze het hun tegenstander af en toe nog best lastig te maken. Uiteindelijk was het koppel uit Bennekom met 6-1 6-2 toch een maatje te groot.

De vierde partij werd gespeeld door Gerard en Evert en dit leverde lange tijd een gelijk opgaande strijd op. In de eerste set bleven de Woudenbergers tot 3-3 goed in de wedstrijd en in de 2e set leken ze met kansen op 6-5 zelfs op weg naar een 3e beslissende set.

Door een paar foutjes en goed spel van de ervaren tegenstanders werd uiteindelijk met 6-3 en 7-5 verloren.

Ondanks een 4-0 nederlaag tegen de koploper kan terug gekeken worden op een redelijke teamprestatie.

Volgende week zondag staat de laatste wedstrijd van deze Padel Najaarscompetitie op het programma met een thuiswedstrijd tegen Maaspoort 6 uit Den Bosch.

Dat is dan tevens de laatste mogelijkheid om minimaal een puntje te halen.

Uitslagen wedstrijden 2 t/m 4 Oktober

Vrijdag 2 Oktober:

Gemengd Dubbel 17+ ’T SCHILT 1 – UITWIJK 2 2-6 Heren Dubbel 17+ LOCKHORST 1 - ’T SCHILT 1 1-7 Heren Dubbel 35+ GRIFFENSTEYN 2 - ’T SCHILT 1 8-0 Gemengd Dubbel 35 + LARSHEIM 2 - ’T SCHILT 1 2-6 Dames Dubbel 35+ ’T SCHILT 1 - MANGER CATS 1 8-0 ’T SCHILT 2 - LEUSDEN 1 4-4 ’T SCHILT 3 – HOOGLAND 2 0-8

Zaterdag 3 Oktober: Gemengd 17 + TAUTENBURG 1 - ’T SCHILT 1 5-0 Dames Dubbel 17 + KELTENWOUD 1 - ’T SCHILT 1 0-4

Zondag 4 Oktober: Meisjes 13/17 Jaar ALTA 2 ’T SCHILT 1 5-1 Jongens 13/17 Jaar NVLTB 3 - ’T SCHILT 1         0-6 Groen 10/12 jaar ’T SCHILT 1 – MANGER CATS 3 4-2

UITSLAGEN PADEL 2 T / 4 Oktober

Vrijdag 2 Oktober MAARN 1 - ’T SCHILT 1 1-3 ’T SCHILT 2 – AMSTELPARK 3 0-4

Zaterdag 3 Oktober: ’T SCHILT 1 – SCHUYTGRAAF 2 3-1

Zondag 4 Oktober: ’T SCHILT 1 – OUDENRIJN 1 3-1        KELTENWOUD 3 ’T SCHILT 2 4-0 DUMENBURG SMASH 2 - ’T SCHILT 4 4-0        KELTENWOUD 5 - ’T SCHILT 5 2-2 ’T SCHILT 6 – DEVENTER 3 1-3