Donselaar Tenten verhuisd naar Woudenberg

WOUDENBERG – Donselaar Tenten is verhuisd naar de Laagerfseweg 31a in Woudenberg. Het tentenverhuurbedrijf geeft met deze verhuizing naar Woudenberg letterlijk ruimte aan haar groei-ambitie. Op de plek waar eerst koeienstallen stonden zijn duurzame nieuwe panden verrezen. Een magazijn, een productiehal en modern kantoor bieden onderdak aan Donselaar Tenten, Donselaar Structures en Tent Trading.

Modern en duurzaam

Donselaar Tenten krijgt met de verhuizing naar Woudenberg ruimte om door te groeien. Letterlijk qua ruimte, maar ook in duurzaamheid en professionaliteit. Op de panden op de nieuwe locatie liggen 900 zonnepanelen, wordt de verwarming gedaan door 2 warmtepompen en wordt alleen ledverlichting gebruikt. Een stap richting een duurzamere wereld.

Machinepark uitgebreid

Op de nieuwe locatie in Woudenberg is ook het machinepark uitgebreid. Een nieuwe CNC-machine in de productiehal maakt de nieuwe productietak van het bedrijf mogelijk. Om ervoor te zorgen dat het materiaal in topconditie blijft, is er ook geïnvesteerd in een zeilen- en vloerenwasmachine op de nieuwe locatie.

Donselaar Tenten

Sinds 2008 is Donselaar Tenten actief in de wereld van overdekte totaaloplossingen. Dit is de wereld van festivaltenten, beurslocaties, stretchtenten en allerlei andere oplossingen op het gebied van tijdelijke accommodaties. Een wereld waar ze opgemerkt worden, want het bedrijf ontving al twee keer een FD Gazelle Award. Een prijs die aangeeft dat ze bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland horen.

Op jaarbasis verzorgt Donselaar Tenten zo’n 2000 projecten, bouwen ze zo’n 180.000 m2 aan tent en leggen ze 250.000 m2 tentvloer. Het bedrijf heeft 25 vaste medewerkers, wat in het hoogseizoen opschaalt naar 50 medewerkers. Naast Donselaar Tenten zit ook Donselaar Structures en Tent Trading op de locatie aan de Laagerfseweg 31a. Donselaar Structures specialiseert zich in de verhuur, lease en verkoop van tijdelijke bedrijfshallen en opslagtenten, Tent Trading produceert en verkoopt tenthallen voor tentverhuurders en aan zakelijke markt.

Noot voor de redactie – niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Erik van Donselaar
M: erik@donselaargroep.nl
T: +316 132 58 123