Vervolg Arnold Keller van pagina 6

Hij heeft bij diverse instanties nagevraagd of het verantwoord zou zijn om de trainingen weer te hervatten. Doordat de sportstudio onvoldoende geventileerd kon worden en ook de richtlijnen voor 1,5 meter afstand beperkingen gaf aan zijn trainingsvormen was het besluit om tijdelijk te stoppen zwaar maar onvermijdelijk. In deze periode van bezinning is het inzicht bij Arnold gekomen dat het misschien verstandig is om het, met zijn 71 jaar, rustiger aan te doen.

De toekomst

Duidelijk is geworden dat Arnold alles uit zijn leven wil halen. Dat is mede ingegeven door een ongeluk waar hij 26 geleden bij betrokken was. Bij een ongeluk op de Poort is hij onder een vrachtwagen terecht gekomen en is het wiel van de wagen op zijn been tot stilstand gekomen. Het had veel erger kunnen aflopen. Daarnaast heeft hij de afgelopen periode een aantal vrienden verloren aan ernstige ziektes, waardoor de wens om van het leven te genieten nog sterker is geworden.

De recordpoging

Vrijdag 25 september geeft Arnold zich nog tweemaal een minuut helemaal. Niet voor de bühne, maar puur en alleen voor zichzelf. Nog eenmaal zichzelf bewijzen, nog eenmaal iets geks doen, nog eenmaal kapotgaan en dan genieten en genieten.