Afbeelding
Wereldwinkel

Win mooie prijzen bij de Wereldwinkel

WOUDENBERG De Wereldwinkel Woudenberg/Maarn is voor de meesten van de Woudenbergse bevolking een begrip maar jammer genoeg is er ook een grote groep die deze winkel niet weet te vinden.....

Dat is ook niet zo gek, want we zitten een beetje in een hoekje.

Er is erg veel leegstand in Woudenberg en wat graag zouden wij zo'n mooi pand willen huren! Maar de huurprijzen zijn dermate hoog dat dit voor ons niet haalbaar is! Jammer want we hebben mooie producten genoeg die nu niet uitgestald kunnen worden!

Voor de meeste ondernemers is het nu een zware tijd, zo ook voor de Wereldwinkel maar dit zou niet nodig hoeven zijn! De producten uit de Derde Wereld zijn uniek en uw aankoop werkt bij aan een betere wereld met minder armoede! De opbrengst gaat regelrecht naar de producenten, er is géén tussenhandel!

Misschien is de entree niet zo klantvriendelijk maar de vrijwilligers die er werken zijn dat dan weer wel! U kunt in alle rust gewoon eens rondkijken wat er allemaal te koop is. U zult er versteld van staan! De vrijwilligers helpen u graag naar het zoeken van een mooi cadeautje. Een cadeautje wat gemaakt is met veel liefde en geduld! Natuurlijk wordt het zorgvuldig voor u ingepakt.

Ook zijn er mooie streekproducten te koop, zoals lekker honing en jam. Daarnaast hebben we een groot non-food assortiment.

Om toch meer mensen in onze mooie winkel te lokken schrijven wij een wedstrijd uit. Buiten de winkel hangt een groot krijtbord waar een vrijwilligster, die er helaas mee op moest houden, wekelijks een mooie tekening maakte, vaak m.b.t. een komende gebeurtenis of het seizoen.

Nu hangt het bord er leeg bij ....... Graag willen wij hem weer vrolijk gevuld hebben. Wie maakt de mooiste tekening / foto, het mag een mooie fantasietekening zijn ( bijv. een Mandela) of wanneer u in een Derde Wereld land geweest bent een mooie foto van de locals daar.

De grootte van het werkstuk is niet erg belangrijk, wanneer de tekening of foto scherp is kunnen wij hem altijd uitvergroten,

Er zijn mooie prijzen aan verbonden, wij houden rekening met de leeftijd van de inzender!

DIT ALLES OOK IN HET KADER VAN: GEZELLIG WINKELEN IN WOUDENBERG!