Brouwer jubileert
Brouwer jubileert / Foto: Paul Massaut

Brouwer viert 20-jarig bestaan met jubileum woonmaand

WOUDENBERG Brouwer Woudenberg bestaat in oktober 20 jaar. Dit viert de specialist in woningstoffering met een Jubileum Oktober Woonmaand vol aanbiedingen en acties.

Zo zijn er vanaf donderdag 1 oktober jubileumaanbiedingen en maken klanten kans op een hordeur ter waarde van € 300,-- of een diner voor twee in Texas Ribhouse.

Oktober is in Nederland traditiegetrouw ‘woonmaand’ en dit jaar maakt Brouwer er een feestelijke jubileumeditie van. Klanten kunnen tot 1 november profiteren van speciale acties.

Zo is er 20% korting op raamdecoratie van de merken Multisol en BeCe. Deze korting van 20% geldt ook op (vouw)gordijnen.

Wie op zoek is naar een karpet krijgt in oktober 15% op de merken De Munk, Brink & Campman en Cunera. Ook op tapijt van Interfloor geeft Brouwer een maand lang 15% korting.

Brouwer is dé woonwinkel met een zeer ruime collectie vloeren zoals pvc, marmoleum, vinyl, laminaat en tapijt. Daarnaast is er enorm veel keuze in gordijnen, inbetweens, raamdecoratie, behang en zonwering. In de showroom van 250 m2 zijn alle actuele woonstijlen en trends te zien.

Interieuradviseurs vertalen wensen in creatieve woonideeën

Klanten worden hier geholpen door ervaren interieuradviseurs die persoonlijke wensen vertalen in creatieve woonideeën. Belangrijk is dat Brouwer ook de stoffering en het leggen van vloeren uitvoert met eigen vakmensen.

Nieuwbouwwoning

De inmiddels 20 jaar ervaring van Brouwer is zeker voor kopers van nieuwbouwwoningen een groot voordeel.

In het werkgebied van Brouwer worden de komende jaren veel huizen gebouwd, in Woudenberg maar ook in Scherpenzeel, Renswoude en Leusden staan veel nieuwe wijken en inbreidingsplannen op stapel. Interieuradviseurs van Brouwer kunnen goed uit de voeten met bouwtekeningen en plattegronden en maken op basis daarvan een hele woning in één keer in stijl.

Medewerkers geven ook advies over de kleur van de wanden. Die is sterk bepalend voor de sfeer in een ruimte en moet nauwkeurig matchen met vloeren en raamdecoratie.

Zodra een woningkoper de bouwtekeningen in huis heeft, kan deze een afspraak maken voor een adviesgesprek in de showroom.

www.brouwerwoudenberg.nl