Afbeelding
Eureka

Agenda Cultuur & Recreatie

WOUDENBERG Een nieuw seizoen met nieuwe programma`s!

De Huiskamer van Woudenberg is een gezellige plek voor ontmoeting en culturele en maatschappelijke activiteiten. Bezoek het Huiskamercafé voor een kopje koffie, broodje of soep op dinsdag, woensdag of donderdag. Of kom langs voor een krantje of flexwerkplek. Vanaf september zijn er verschillende activiteiten te bezoeken met iedere keer een nieuwe invulling of onderwerp. Zoals het Historisch kijkcafé, het Cultuurcafé, Alles kidz-workshops, de Huiskamerquiz of Op de koffie bij. Het Huiskamercafé is open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 – 15.00 uur. Wees welkom!

Corona maatregelen

Tijdens de activiteiten in het cultuurhuis nemen we de volgende maatregelen in acht:
- Vastgestelde looproutes
- We houden 1.5 meter afstand
- Ontsmettingsmiddelen zijn
aanwezig
- Bij klachten blijf je thuis en laat je testen!

Kinderatelier

Woensdag 23 september 13:30 tot 16:00/16:30, iedere woensdag

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Hier wordt geschilderd, met steen gewerkt, getekend, glas gegraveerd of mozaïek gemaakt en getimmerd. Wat kan er eigenlijk niet? Iedere woensdagmiddag in het Kunst & Cultuurhuis in Woudenberg. Onder begeleiding van docenten van Kunst en Cultuur Woudenberg. Meer informatie te zien op www.kinderatelierwoudenberg.de

(Digi)Taalhuis

Maandag 28 september 13:00 tot 15:00
Voor iedereen die de Nederlandse taal wil oefenen. Meer informatie te zien op www.bibliotheekeemland.nl

Trefpunt

Dinsdag 29 september 10:00 tot 12:00

Voor iedereen die het gezellig vindt om samen te komen met anderen. Samen komen en ontmoeten staan centraal bij Het Trefpunt. Twee enthousiaste vrijwilligers staan voor u klaar om er samen met u een gezellige dag van te maken. Vindt u het leuk om samen met anderen een spelletje te spelen, iets creatiefs of educatiefs te doen of iets lekkers klaar te maken met elkaar? Dat is allemaal mogelijk bij Het Trefpunt!

Aanmelden kan bij: Inge Wolters telefoon 085 066 97 32

Historisch Kijkcafé

Dinsdag 29 september 15:00 tot 16:00
'Winkels in de wijken en het buitengebied'. Jans van Oud Woudenberg neemt u middels historische foto's van de jaren '20 tot '70 mee langs de Woudenbergse winkels in de wijken en het buitengebied.