Foto:
Foto: New Solar

NewSolar voor goede duurzame oplossingen

WOUDENBERG – NewSolar is een merkonafhankelijke leverancier van zonne-energiesystemen. Al sinds 2008 zijn wij actief op het gebied van duurzame energie en proberen wij een actieve bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de Nederlandse energieproductie. In de jaren dat wij actief zijn hebben wij tal van projecten gerealiseerd voor zowel particulieren als bedrijven.

Voorafgaand aan het uitbrengen van een offerte komt één van onze adviseurs bij u langs voor een maatwerk adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden op het gebied van duurzame energie en bekijken we de mogelijkheden. Samen komen we tot een passend advies waarbij de verschillende keuzes en aandachtspunten duidelijk worden besproken.

Ons motto is dat duurzame energie leuk moet zijn! NewSolar maakt duurzame energie eenvoudig en begrijpelijk. Wij vertellen u duidelijk hoe het werkt en nemen u alle zorgen uit handen. NewSolar levert turn-key installaties. Hiervoor brengen wij vooraf de situatie van uw woning of bedrijfsgebouw in kaart, beantwoorden we al uw vragen en voorzien wij u van een volledig op maat gemaakte offerte. Onze offerte bevat een vastgestelde prijs en als particulier hoeft u pas te betalen na oplevering van de installatie.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij verschillende initiatieven, waarbij wij huiseigenaren voorzien van informatie en advies op het gebied van zonne-energie. Uit deze initiatieven ontstaat vaak een burenproject, waarvoor we een informatieavond organiseren en iedereen een offerte op maat ontvangt. Door de gezamenlijke aanschaf van een zonnesysteem kan er rekening worden gehouden met het straatbeeld én kan de installatie tegen een mooie prijs worden aangeboden.
NewSolar staat voor kwaliteit en dit ziet u terug in de materialen die wij gebruiken. Als lokale installateur kunnen we snelle service verlenen waardoor u bijvoorbeeld bij een storing niet lang hoeft te wachten.

NewSolar werkt alleen maar met A-Kwaliteit materialen en op deze manier verzekeren wij u ervan dat u lang van uw investering kunt genieten. Naast de kwaliteit houden wij met het ontwerp van onze installaties rekening met de esthetiek van het systeem. Een fraai aangelegde installatie levert namelijk meerwaarde op voor uw woning.

Uiteraard houden we bij de selectie van onze materialen ook de prijs-kwaliteit verhouding scherp in de gaten zodat u als klant nooit te veel betaald.

Afbeelding