Afbeelding

De drempel over bij Het Trefpunt

Woudenberg - Op dinsdag 1 september jl. vond de start van Het Trefpunt in Het Cultuurhuis plaats. Deelnemers en vrijwilligers leerden elkaar beter kennen onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers.

Een van de deelnemers zei: “Ik vond het best spannend om te komen, maar iemand heeft me meegenomen. Toen ik er eenmaal was, vond ik het heel leuk.” Er werden veel ideeën geopperd wat men samen zou kunnen doen, zoals muziek luisteren of maken of samen zingen; koken of bakken met elkaar, maar ook gewoon een bakje koffie drinken en een praatje maken.

Het Trefpunt is een ontmoetingsplek voor volwassenen die op zoek zijn naar sociaal contact, zingeving, daginvulling en persoonlijke groei. Mensen die zelfstandig wonen, geen indicatie voor dagbesteding hebben en waarbij sprake is van het (deels) ontbreken van een betekenisvolle daginvulling kunnen naar Het Trefpunt komen. De bezoeker heeft een gezellige ochtend en de mantelzorger heeft even een rustmoment. Loop ook eens op dinsdagochtend van 10:00 – 12:00 uur binnen om te proberen of u het leuk vindt. Of zou u graag als vrijwilliger aan de slag gaan? Dan kunt u contact opnemen met Inge Wolters, bereikbaar via i.wolters@dekleineschans.nl of via 085-0669700.