Afbeelding
Agnes Blok

E- chopper tour voor Horna Poton

WOUDENBERG - Na een stormachtige en natte woensdag, gingen 27 deelnemers woensdagavond 26 augustus , op pad met de e-chopper.

Het was een prachtige avond, er werd getoerd langs bos, heide en mooie kasteeltjes en boerderijen in de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Voor de meesten was het de eerste keer dat ze een e-chopper bestuurden, wat vooral de eerste kilometers merkbaar was, maar naar mate de tocht verder ging begon iedereen eraan te wennen en konden de deelnemers er helemaal van genieten.

Deze tocht is geheel gesponsord, waardoor de opbrengst helemaal ten goede komt aan de zustergemeente Horna Poton in Slowakije, waar de Hervormde Dorpskerk al heel veel jaren contacten mee onderhoud. Deze contacten bestaan uit bezoeken van elkaars gemeente, verstevigen van de onderlinge geestelijke band door toerusting, uitwisselen van de jeugd bv door zomerkampen, het verlenen van financiƫle en/of materiƫle hulp. De opbrengst van deze tocht is speciaal bestemd voor de zaal boven de pastorie t.b.v. gemeenteactiviteiten & jeugdwerk in Horna Poton. Na de tocht was er nog gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.